Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Poveşti” cu parfum de teatru

Publicat

A V-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru aduce la Alba Iulia piese consacrate ale marilor teatre româneşti şi internaţionale. Întâlnirile dintre spectatorii albaiulieni şi actori renumiţi vor purta anul acesta sloganul „Poveşti” şi se vor desfăşura în intervalul 6-10 octombrie.  Spectacolele unor regizori de calibru precum Petre Bokor, Alexandru Dabija şi Radu Penciulescu nu lipsesc din programul propus de organizatori, la fel ca reprezentaţiile oferite micuţilor, de teatre de păpuşi de renume din ţară: Ţăndărică din Bucureşti, Gong din Sibiu, Puck din Cluj, Ariel din Târgu Mureş sau Gulliver din Galaţi. Albaiulienii pot să aleagă dintre producţiile teatrale româneşti precum, Scandal la Operă –  Teatrul Nottara, Legenda Marelui Inchizitor – Teatrul Naţional Bucureşti, Acasă la Tata sau Dumnezeul de a doua zi  – ambele de la la Teatrul ACT din Bucureşti.

Din străinătate, vin câteva spectacole culese de la festivaluri importante din Europa: Magic Dust-Franţa, Flamenco con Alba-Franţa sau spectacolul interzis copiilor sub 16 ani Casanova Requiem for love. În fiecare seară, iubitorii de teatru se vor putea destinde la concertele invitaţilor precum Jazii Mood, Balkanic Zeppelin sau 7 Th Flower, cu Laura Orian şi invitaţii ei.

Ediţia de anul acesta a Festivalului Internaţional de Teatru „Poveşti” se bucură, ca de fiecare dată, de sprijinul Consiliului Judetean Alba şi al partenerilor media. Biletele pentru spectacole au fost puse deja în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor şi la Teatrul „Prichindel”, iar preţul unui bilet este de 9 lei. Excepţie de la această sumă face spectacolul Acasă la tata, pentru care cei interesaţi vor trebui să scoată din buzunar 18 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax