Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Precizări de la CJPP Alba: Beneficiarii care nu vor fi găsiţi la domiciliu pentru predarea pensiilor înainte de sărbători se pot prezenta la Poştă până în 30 decembrie

Publicat

pensii mari Casa Judeţeană de Pensii Publice Alba revine cu precizări pentru beneficiarii din judeţ. Anunţă ca a început de luni plata drepturilor bănești, mai repede, astfel încât pensionarii să primească banii înainte de Sărbători.

Potrivit instituției, toate pensiile care se distribuie prin intermediu C.N. Poșta Română S.A. vor fi achitate înainte de sărbători, în intervalul 14 decembrie – 24 decembrie, inclusiv. În acest scop, termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale au fost modificate.

Însă dacă poştaşii nu-i găsesc pe beneficiari la domiciliu, aceştia din urmă pot merge la ghişeele subunităţilor poştale până în data de 30 decembrie, în cazul celor avizaţi la domiciliu.

De asemenea, drepturile bănești care se distribuie prin intermediul băncilor sunt achitate la termenele stabilite în convențiile pe care Casa Naţională de Pensii Publice le are încheiate cu aceste bănci.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax