Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Precizări de la Primăria Ciugud, despre casa din Teleac, blocată de modernizarea trotuarelor din sat

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Ciugud au transmis precizări despre cazul gospodăriei din Teleac, blocate de modernizările din sat. Reamintim că o casă din localitate are poarta şi gardul “la milimetru” de noul trotuar, ce aproape depăşeşte, în înălţime, accesul la proprietate. Reprezentanții primăriei spun că vor realiza accesul în curtea respectivă, atunci când proprietarii își vor clarifica între ei situația imobilului și își vor da acceptul.

Vezi FOTO ŞTIREA TA pe Alba24: Dorel a dat lovitura la Ciugud. Curtea unei case, blocată de trotuar

Vă prezentăm, integral, comunicatul Primăriei Ciugud:

“Administraţia locală din Ciugud derulează în această perioadă o investiţie importantă pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere din satul Teleac care presupune şi amenajarea corespunzătoare a trotuarelor. Investiţia se numeşte „Modernizare trotuare, accese şi scurgerea apelor în localitatea Teleac” şi are o valoare de peste 430.000 de lei. Este şi o lucrare importantă deoarece realizarea unor trotuare în zonă era necesară din cauza traficului aglomerat de pe acest tronson de drum. Lucrarea edilitară din Teleac este complicată din punct de vedere tehnic din cauza relieful localităţii şi tocmai de aceea am iniţiat discuţii cu toţi cetăţenii pentru găsirea unor soluţii tehnice care să asigure accesul în curţi.

În cazul proprietăţii prezentate în ştirea dumneavoastră, vă precizăm că nu am putut realiza niciun fel de lucrări de acces, deoarece nu am putut avea acceptul proprietarului, fiind vorba de un imobil cu o situaţie juridică neclară şi, potrivit informaţiilor noastre, care ar face obiectul unui proces în instanţă. Din punct de vedere legal, administraţia locală nu poate interveni cu lucrări care privesc o proprietate privată, dacă nu există un accept al proprietarilor.

Precizăm însă că, imediat ce proprietarul sau proprietarii legali îşi vor clarifica situaţia juridică, suntem deschişi să avem un dialog constructiv pentru crearea unui acces în curte. Avem încredere că, aşa cum am reuşit să găsim soluţii tehnice împreună cu ceilalţi cetăţeni din zonă, cu siguranţă vom găsi o soluţie şi pentru proprietatea în cauză.

În încheiere, vă asigurăm că suntem în slujba şi la dispoziţia cetăţenilor pentru o comună modernă şi europeană. Conducerea şi funcţionarii Primăriei Ciugud sunt mereu la dispoziţia cetăţenilor pentru orice problemă legată de comunitate şi de administrarea localităţii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Sibisan

    luni, 23.10.2017 at 20:20

    Din păcate nu s-a cerut acordul nici unui proprietar !

  2. Vasile

    miercuri, 25.10.2017 at 14:09

    Taxe de pe a acea proprietate luați? Dacă da, atunci trebuia să lăsați accesul în acea proprietate! Drumul pietonal este al primăriei! DECI!?!?!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax