Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Prefectul de Alba neagă zvonul privind mutarea Centrului Regional pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit la Târgu Mureş

Publicat

Informaţia lansată recent de preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, potrivit căreia Centrul Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (CRPDRP) ar urma să fie mutat de la Alba Iulia la Târgu Mureş este complet falsă, după cum susţine prefectul de Alba, Ştefan Bardan.

“Deoarece a creat confuzie printre angajatii CRPDRP, Institutia Prefectului Alba a cerut conducerii Agenţiei Naţionale de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit o poziţie oficială în acest sens”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Prefectura Alba.

Mai mult, prefectul judeţului, Ştefan Bardan, a discutat personal cu ministrul Agriculturii, Valeriu Tabără, despre această problemă: “Am vorbit personal  cu ministrul Agriculturii, care m-a asigurat că o asemenea variantă privind mutarea sediului de la Alba Iulia la Târgu Mureş nu a fost vreodată discutată la minister şi nici nu este avută în vedere. Cei  care au lansat astfel de zvonuri nu au vrut decât să dezinformeze”, a precizat Bardan.

Reamintim că preşedintele PNL Alba, Teodor Atanasiu, s-a referit la mutarea agenţiei regionale ca la un troc politic între PD-L şi UDMR. Referitor la acest subiect, reprezentantul PSD Alba, Ovidiu Jidveian a declarat că „din punctul nostru de vedere, consider că acea negociere pe care PDL-ul o face cu UDMR pentru mutarea acestui centru regional – vital pentru judeţul Alba până la urmă, pentru că este printre puţinele centre regionale care au sediul la Alba Iulia – la Târgu Mureş este un troc politic pentru a-şi menţine scaunele călduţe, pentru a se menţine la putere, de neacceptat”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax