Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prefectura Alba: Înmatricularea autovehiculelor, pe baza unor programări prin telefon, din 1 februarie. Măsuri pentru reducerea timpului de aşteptare la ghişeu

Publicat

certificat de inmatriculare Instituția Prefectului Alba anunță că, începând cu data de 1 februarie, înmatricularea autovehiculelor la Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Alba se va face în baza unor programări efectuate telefonic.

Începând cu data de 1 februarie intră în vigoare Legea nr. 1/2017 privind eliminarea unor taxe şi tarife, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, prin care taxa de timbru pentru înmatricularea autovehiculelor a fost eliminată.

Pentru a veni în sprijinul cetățenilor, prin reducerea timpului de așteptare, evitându-se astfel riscul producerii unor aglomerări la ghișeele Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatriculare a Vehiculelor Alba, începând cu data de 1 februarie, înmatricularea autovehiculelor se va face în baza unor programări efectuate de luni până joi în intervalul orar: 8.30 – 16.00, respectiv vineri, între orele 8.30 – 13.30, la numerele de telefon: 0800.800557, la care se poate apela gratuit, doar de pe linie de telefonie fixă și numărul de telefon 0258.815586, care poate fi apelat din orice rețea de telefonie.

Pentru realizarea programării, cetățenii trebuie să comunice următoarele informații:

– nume și prenume;

– seria actului de identitate;

– serie șasiu autovehicul;

– data și ora programării dorite.

Informații suplimentare privind actele necesare înmatriculării autovehiculelor sunt prevăzute în Ordinul M.A.I. nr.1501/2006, cu modificarile si completarile ulterioare. Aceste informații pot fi obținute și prin consultarea site-ului Instituției Prefectului –Județul Alba: www.prefecturaalba.ro, secțiunea – informații de interes public/înmatriculări.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Stefan

    miercuri, 24.05.2017 at 19:51

    Programare…astepti 2 luni sa ai un loc liber pentru o programare…unde este reducerea timpului de asteptare??

  2. Szilagyi

    miercuri, 08.11.2017 at 18:00

    Numerele preferentiale se elibereaza in aceasi zi ???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax