Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PREGĂTIRI sofisticate pentru vizita lui VICTOR PONTA la Alba Iulia. Amenajări la pavilion și banere de susținere pe stâlpii de la șosea

Publicat

20140911_170038 Cu o zi înainte de congresul naţional al PSD, organizat simultan în toate organizaţiile din ţară şi pentru care Victor Ponta şi-a confirmat prezenţa la Alba Iulia, pregătirile erau în toi atât în oraş cât şi  la locaţia ce va găzdui peste 1000 de reprezentanţi ai partidului. Pe drumul de intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș, de la podul de peste Mureș până la Gară, stâlpii de iluminat au fost  „ornați” cu bannere pe care s-a scris ”Alba Iulia SUSȚINE  Victor Ponta PREȘEDINTE” . Alte pregătiri mai sofisticate s-au făcut la sala pavilionului de la complexul Mercur, în care au fost montate ecrane video gigant și echipamente speciale pentru transmisii video în direct, atât pentru videoconferinţă, cât şi pentru cele mai importante canale de televiziune din România. Tot acolo s-a tuns frumos iarba și s-au aranjat peste 1000 de scaune.

baner pe stalpi O mașină cu numere de Sibiu, utilată special pentru  intervenții la rețeaua electrică  a fost mobilizată, împreună cu o echipă, pentru montarea pe stâlpii de iluminat a banerelor cu mesaje de susținere pentru Victor Ponta.  Întreaga operațiune stradală, cât și cea  tehnică  de la pavilionul Mercur a revenit în sarcina noului director al Electrica SDDE Alba, Bogdan Medrea, vicepreședinte PSD și consilier local.

Vineri, 12 septembrie, este moment de sărbătoare pentru PSD-iştii din Alba, dar şi pentru simpatizanţii de “carnet roşu”. Victor Ponta, prim-ministrul României și candidat la alegerile prezidențiale, va fi prezent la la Alba Iulia, în cel mai puternic fief ACL din România. Nu vine singur, ci însoţit de aproximativ 15 miniştri.

IKdL0DHIv94n4ZiNRqD2I0im9aKYxoI15GimRjkUWx4 Marea adunare se va ţine la Complexul “Mercur”, de la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeș, unde încap circa 1000 de persoane. Începe la ora 16.00 cu şedinţa de partid şi va continua, de la ora 17.00 cu congresul, pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidențiale. Potrivit preşedintelui PSD Alba, Ioan Dîrzu, Victor Ponta nu are un program la Alba Iulia, „vine la şedinţă şi la congres şi pleacă”.

PSD organizează, vineri, Congresul Național, care se va desfăşura simultan în toate judeţele, legătura dintre organizaţiile judeţene şi Bucureşti urmând a fi făcută prin intermediul unei videoconferinţe. Congresul se va reuni pentru a valida candidatura lui Victor Ponta la prezidențiale, iar pe 20 septembrie va avea loc lansarea oficială în cursa electorală.

De la ora 16.00 va începe şedinţa de partid, iar de la ora 17.00 marele congres naţional. La eveniment, premierul va fi însoţit de aproximativ 15 miniştri, după cum a precizat Ovidiu Jidveian, şeful PSD Alba Iulia.

ponta darzuPonta a ales să participe la evenimentul din Alba Iulia, la invitația organizației județene a PSD – potrivit deputatului Ioan Dîrzu – președintele PSD Alba.

Lansarea oficială a candidatului PSD la preşedinţia României va fi făcută în data de 20 septembrie, pe Naţional Arena din Bucureşti, eveniment pentru care PSD Alba încearcă să mobilizeze în jur de 600 de membri.

Congresul Partidului Social Democrat din 12 septembrie va reuni aproximativ 30.000 de participanți la nivel naţional, în sistem de videoconferință. Participanții la Video-Congres îl vor valida pe Victor Ponta drept candidat al partidului pentru prezidențiale.

UPDATE: Într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Guvernului este prezentat progranul primului ministru Victor Ponta din data de 12 septembrie. Astfel, înainte de întâlnirea de la Alba Iulia, Victor Ponta va merge la Cluj, pe Autostrada Transilvania, unde va verifica stadiul lucrărilor . În jurul orei 15, oo primul ministru se va afla la  Sibiu, unde va participa la predarea microbuzelor școlare repartizate județului Sibiu și la semnarea unor contracte de finanțare prin Programul Operațional Regional. Cu siguranță, din cauza timpului scurt până la începerea Congresului PSD, Victor Ponta va veni la Alba Iulia cu elicopterul. Congresul PSD este programat să înceapă, simultan, în 40 de județe în jurul orei 16,00.

UPDATE2: Potrivit stiripesurse.ro lucrarile Congresului National al PSD vor incepe vineri, la ora 17.30, la eveniment fiind nvitati toti ministrii din Guvern. Congresul National va fi precedat, de la ora 16.30, de conferinte judetene in toate cele 40 de organizații județene + cele 6 organizatii de sector din Bucuresti.

Congresul va fi deschis cu un mesaj al lui Victor Ponta către organizatiile judetene. Discursul va fi transmis de la Alba Iulia, către toate organizatiile PSD, în sistem de videoconferință și va fi proiectat pe ecrane uriașe în fiecare filiala județeană.

Liderul PSD Victor Ponta va prezenta, de asemenea, un Raport al activitatii sale in fruntea partidului și la șefia Guvernului, spun surse din partid.

Congresul PSD va dura aproximativ o ora. La final, se va vota Rezoluția privind candidatul PSD la prezidentiale. În acest moment, candidatul PSD ales iîntr-un Congres este Crin Antonescu.

În premieră în România, un candidat PSD va fi votat de un număr de circa 30.000 de membri de partid. Rezultatul votului va fi transmis în direct, pe același sistem ca la Eurovision.

baner psd3 banner psd stalp 2 macara electrica psd mercur1 mercur2 mercur3 mercur4 mercur5 mercur6 mercur7

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bono

    vineri, 12.09.2014 at 00:13

    CEAUSESCU VINE IN TERITORIU! NIMIC NOU SUB SOARE – ALT PARTID, ACELEASI PRACTICI.
    PUIE MONTA!

  2. sebesanul

    vineri, 12.09.2014 at 22:29

    Frate, ce scad procentele lui ionescu… dupa nici o saptamana a cazut cu 20%! Se mai dau ai lui in stamba de 2 ori si nu mai merge cu semnaturile la BEC. Oricum tot activul PDL se pare ca a primit ordin de zii pe unitate sa voteze cu Udrea si poate isi dau seama cei de la PNL ca mai bine il sustin pe Tariceanu sau pe ghise ca mai au oamenii o sansa sa vada o sageata in turu 2.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax