Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pregătirile PSD Alba pentru campania electorală din 2016. Alegeri interne la organizaţia din Alba Iulia

Publicat

IMG_4553 PSD Alba este în proces de alegeri interne, potrivit declarațiilor făcute de deputatul Ioan Dîrzu, în cadrul unei conferințe de presă. La nivelul municipiului Alba Iulia nu se preconizează vreo schimbare, având în vedere că singurul candidat pentru postul de președinte este Ovidiu Jidveian.

Social-democrații din Alba Iulia își aleg astăzi președintele. Se pare că Ovidiu Jidveian va rămâne în funcţie pentru următorii ani, având în vedere că nu are contracandidat.

„PSD este în proces de alegeri locale respectiv comunale, orășenești, municipale probabil și județene și ne pregătim de viitoare confuntare electorală de anul viitor. Ne dorim ca, prin ceea ce facem, să ne întărim structurile în teritoriu, să venim cu o platformă care cu adevărat să fie cea de stânga”, susţine deputatul Ioan Dîrzu.

Acesta a precizat că se fac sondaje în județ, iar în urma acestora se vor desemna persoanele care vor candida pentru funcțiile de primari.

Cetățenii sunt intervievați telefonic în primă fază, iar printre întrebări se află cele deja obișnuite: „Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri loale, pe cine ați vota?” sau „Câtă încredere aveți în următoarele persoane: Mircea Hava, Călin Potor, Ovidiu Jivdeian, Florin Roman și Victor Negrescu?”.

Deputatul a menţionat că în luna noiembrie se dorește desemnarea candidaților în fiecare localitate.

În ceea ce priveşte candidaţii pentru funcţia de primar la Alba Iulia, până acum PSD a anunţat că sunt şapte persoane interesate, din interiorul organizaţiei, printre care Călin Potor. Un alt posibil candidat la fotoliul primăriei Alba Iulia ar putea fi consilierul local PSD, Horaţiu Clepan.

Citeşte şi Mircea Hava, despre contracandidaţii care-i „vânează” locul la Primăria Alba Iulia în 2016: „Nu-mi este frică de nimeni”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax