Connect with us
Publicitate

Uncategorized

PREMIERĂ în Alba Iulia: INNA va concerta LIVE în Club Stage. PREŢUL unui BILET la show-ul anului

Publicat

10570547_10155032711460381_1183876256819744788_n Începutul de an vine cu un concert de proporții în Club Stage din Alba Iulia, susținut de Inna, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică dance și house din România și de peste hotare. Concertul va avea loc vineri, iar albaiulienii au ocazia să o vadă pe artistă pentru prima dată într-un concert live în Cealaltă Capitală, dar şi într-un club după patru ani.

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România şi pe plan internaţional, Inna împreună cu band-ul ei pregătesc o noapte de neuitat pentru albaiulienii, care sunt așteptați în număr cât mai mare în cel mai mare club din oraş, Stage.

„Diggy Down”, „Summer in December”, „Fata din Rândul Trei”, „Fie ce o fi”, „Strigă”, „INNdia”, „More than Friends”, „Club Rocker”, „Sun is up”, „Be my lover” și multe alte hituri ale Innei vor putea fi fredonate în premieră şi în Alba Iulia.

Pentru prima dată după patru ani, artista revine într-un club pentru a întreține atmosfera și a trăi la intensitate maximă fiecare vers. Norocoşii, care vor avea parte de un super show sunt albaiulienii.

În tot acest timp, Inna a susținut concerte pentru mii de oameni, în cele mai îndepărtate colțuri ale lumi,  în aer liber, în mall-uri și pe stadioane. Cei care vor da un plus de culoare serii, sunt Dj Christian LePah, unul dintre cei mai in vogă Dj ai momentului din România şi Adrian Dumitriu, de la U Nights este cel care va prezenta marele show.

Întreg concertul va fi filmat de cei de la U TV, urmând a fi difuzat la o săptămână de la evenimentul din Alba Iulia.

Biletele ce urmează să fie vândute în seara concertului în limita locurilor disponibile, ar putea ajunge pâna la 50 de lei.

Inna, în vârstă de 28 de ani a colaborat cu artiști atât din România cât și din străinătate. În România, artista a colaborat cu Morandi, Puya, Dara, Antonia, Carla’s Dreams, Play & Win, iar peste hotare a colaborat cu artiști internaționali precum Pitbull, Daddy Yankee, Jay Balvin. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat și primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia și Grecia.

Sursă foto: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Alexandra

    sâmbătă, 10.01.2015 at 18:10

    Putina informatre inainte nu ar strica. Inna nu este pentru prima data in Alba Iulia. A mai fost in urma cu ceva ani intr-un alt club din oras.

    • moderatorul de serviciu

      sâmbătă, 10.01.2015 at 21:29

      @Alexandra,am aflat si noi ca a mai fost candva, la Esensy, dar atunci nu era super-vedeta. De-abia se lansase… E prima data cand vine la Alba Iulia de cand este ”pe val”. Aia nu se pune

  2. ana

    marți, 13.01.2015 at 08:41

    Pentru prima dată după patru ani, artista revine într-un club pentru a întreține atmosfera și a trăi la intensitate maximă fiecare vers……scrie foarte clar in articol ( prima fraza de sub foto ) d-ra Alexandra .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax