Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premii pentru elevii Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian“ din Alba Iulia, la Târgul Național al Firmelor de Exercițiu de la Arad

Publicat

premii-arad În perioada 10-12 mai, 25 de elevi ai Colegiului Economic „Dionisie Pop Marțian“ din Alba Iulia au participat la cea de-a cincea ediție a Târgului Național al Firmelor de Exercițiu „Exersăm acum, profesăm în viitor“, găzduită de Colegiul Economic din Arad. Elevii colegiului albaiulian au obținut premiul I și premiul III la secțiunea „Cea mai bună pagină web“, respectiv premiul II la secțiunea „Cel mai bun spot publicitar“.

Instituția de învățământ din județul Alba a fost reprezentată de 5 firme de exercițiu: F.E. Medieval Travel SRL, F.E. Photo Blitzz SRL, F.E. Happiness SRL (coordonate de profesorul Cetean Emil), FE Souvenir SRL, FE. Season Tour SRL (coordonate de profesorul Cristian Dincă). Competiția a fost organizată pe mai multe secțiuni, în cadrul cărora elevii participanți au prezentat aspecte practice legate de organizarea activităţii la firmele din care fac parte, cum ar fi: prezentarea, promovarea, pagina web, tranzacțiile, oragnizarea unui stand etc.

Rezultatele cu care s-au întors elevii Colegiului Economic din Alba Iulia sunt mai mult decât notabile: premiul I (FE Happiness SRL) și III (FE Photo Blitzz SRL) la secțiunea „Cea mai bună pagină web“ , respectiv premiul II (FE Hapiness SRL) la secțiunea „Cel mai bun spot publicitar“. Echipele câștigătoare sunt coordonate de profesorul Emil Cetean.

Elevii participanți au prezentat aspecte practice legate de organizarea activităţii la firmele din care fac parte, participarea la târgurile internaționale, importanţa activităţii în firma de exerciţiu pentru viitoarea carieră, precum și avantajele absolvenților implicați activ în firme.

Grupul de elevi de la Colegiul Economic din Alba Iulia a fost însoțit de profesorii Emil Cetean, Simona Velicea și Nicolae Iacșa.

„Firma de exercițiu este o metodă inovativă de învățare ce vizează dezvoltarea aptitudinilor de muncă pentru elevi în scopul îmbunătăţirii adaptabilităţii acestora la cerinţele primului loc de muncă relevant. Altfel spus, este potrivită pentru dobândirea, verificarea și aprofundarea cunoștințelor comerciale, formarea abilităților, a capacităților personale și a modurilor de comportament în toate domeniile din structurile unei firme”, a transmis directorul colegiului albaiulian, prof. Florin Cristian Dincă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax