Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate: Studenţii români care s-au specializat peste hotare se pot înscrie până în 15 noiembrie

Publicat

student diploma absolvent Studenții români care s-au specializat în străinătate, în anul universitar 2013-2014 se pot înscrie până în 15 noiembrie în Concursul „Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”. Premiile vor fi decernate în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, organizat în 8 ianuarie 2015, în București.

Iniţiativa aparţine Ligii Studenților Români din Străinătate (LSRS), care promovează astfel tineri români cu rezultate și realizări academice și extra-curriculare care se situează la un nivel înalt pe plan național și internațional.

Premiile vor fi acordate studenților români cu experiență academică și extra-curriculară la cel mai înalt nivel pentru următoarele categorii: „Studentul Român al Anului din America de Nord” (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar), „Studentul Român al Anului din Europa” (un premiu pentru nivelul universitar și un premiu pentru nivelul post-universitar), „Studentul Român al Anului de pe alte Continente”, „Studentul Român Erasmus al Anului”, „Studentul Anului în România”, „Premiul Special în Arte”.

Toate candidaturile, cu excepția celei pentru „Studentul Anului în România”, vor participa automat în competiția pentru Marele Premiu „Studentul Român al Anului în Străinătate”.

Pentru Marele Premiu sunt eligibili toți studenții români care au studiat în străinătate în anul universitar 2013-2014, indiferent de aria geografică și domeniul de studiu.

Candidații se pot înscrie în concurs online, până la data de 15 noiembrie 2014. Pentru categoria „Studentul Român Erasmus al Anului”, documentele necesare sunt CV-ul, o auto-descriere și formularul de candidatură „Call for Applications Erasmus”.

Jurizarea candidaților se va desfășura în două etape. Preselecţia va fi realizată de către laureații edițiilor anterioare ale Galei LSRS, iar selecţia finală de către un juriu format din personalități ale mediului academic, sectorului public, societății civile și mediului de afaceri. În cazul premiului Special în Arte, jurizarea va fi realizată de către experți consacrați ai acestui domeniu.

Ioana MIHU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax