Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Preşedinta Curţii de Apel Alba Iulia, Alexandra Iuliana Paştiu, preia un nou mandat la conducerea instanţei. A obţinut media 10 la examenul organizat de CSM

Publicat

Alexandra Iuliana Pastiu Preşedinta Curţii de Apel Alba Iulia, Alexandra Iuliana Paştiu (41 de ani) preia un nou mandat de trei ani la conducerea instanţei, după ce a promovat concursul de numire în funcţie organizat de CSM, în perioada septembrie-decembrie. A fost notată cu media 10, fiind singura candidată din ţară care a obţinut note maxime la ambele probe.

Alexandra Iuliana Paştiu este judecător din 1999, activând la instanţele din Aiud, Miercurea Ciuc, Avrig, Sibiu, Tribunalul Alba şi Curtea de Apel Craiova. Din 2011, a devenit magistrat la secţia penală de la Curtea de Apel Alba Iulia, iar din 2014 este preşedinte al acestei instanţe. Atunci, a promovat examenul de numire în funcţia de conducere, cu media 9,46.

În perioada 9 septembrie – 9 decembrie 2016, a participat la examenul pentru numirea în funcţiile de conducere organizat de CSM, la care a luat cea mai mare notă, fiind singurul candidat care a obţinut media 10 din concurs. Nu a avut contracandidat pentru ocuparea postului de preşedinte al instanţei din Alba Iulia.

Prin urmare, începând cu 1 ianuarie 2017 va exercita al doilea mandat de preşedinte al CA Alba Iulia, în condiţiile în care legea 303/2004 prevede posibilitatea reinvestirii o singură dată a judecătorilor în funcţia de conducere.

La acelaşi concurs, a participat şi judecătorul Florica Şchiopu, care preia un nou mandat de vicepreşedinte al Tribunalului Alba, promovând concursul cu media 9.05.

Vezi: Rezultate concurs conducere instante 2016

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax