Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

UPDATE: Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, transportat de urgenţă la spital, la sfârşitul şedinţei de Consiliu Judeţean

Publicat

dumitrel


ion dumitrel 2 Preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, a fost transportat de urgenţă la spital, la sfârşitul şedinţei Consiliului Judeţean de joi. Acestuia i s-a făcut rău, astfel că a fost nevoie de asistenţă medicală.

La spital, acesta a fost supus unor analize medicale, pentru a vedea care a fost cauza stării sale.

UPDATE: La spital, preşedintele CJ Alba se afla acum în stare stabilă, fiind continuate investigaţiile medicale. A fost vorba despre o lipotimie (leşin de scurtă durată), nefiind identificate probleme grave de sănătate.

UPDATE 1: În jurul ore 14.30, preşedintele CJ Alba a plecat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba. Nu a fost identificată vreo problemă acută de sănătate, după testele şi analizele medicale. Cel mai probabil, starea de leşin a fost cauzată de oboseală. Reamintim că Ion Dumitrel a fost transportat cu Ambulanţa la spitalul din Alba Iulia, joi, după ce i s-a făcut rău, la finalul şedinţei de Consiliu Judeţean ce începuse la ora 11.00.

După ieşirea din spital, Ion Dumitrel nu va avea timp de odihnă. Va merge, joi după-amiaza, la Braşov, la o întâlnire cu alţi reprezentanţi ai consiliilor judeţene din ţară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. eu

    joi, 25.08.2016 at 18:42

    Cate ore a stat in sala de asteptare?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax