Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Președintele României, Klaus Iohannis: „Pentru a afla voinţa suverană a poporului român, voi convoca referendum”

Publicat

klaus iohannisPreşedintele Klaus Iohannis a anunţat, în plenul Parlamentului că, după ce va primi un răspuns din partea Parlamentului, va convoca un referendum pentru a vedea voinţa suverană a poporului. „Ce fel de naţiune vrem să fim? Una care se poate mândri cu o Justiţie independentă sau vrem o naţiune slabă, care pune în joc totul pentru a scăpa pe câţiva politicieni din situaţii dificile”, spune preşedintele. 

„Ce fel de naţiune vrem să fim? Vrem să fim o naţiune puternică, prosperă, o naţiune care-şi construieşte un stat de drept şi-l respectă, o naţiune care se poate mândri cu o Justiţie independentă, o naţiune unde autorităţile colaborează loial, o naţiune cu un Guvern performant. Sau vrem o naţiune slabă, care pune în joc totul pentru a scăpa pe câţiva politicieni din situaţii dificile? Merită România acest sacrificiu pentru câţiva politicieni? Acesta e scopul referendumului. O naţiune puternică se construieşte cu politicieni integri şi credibili. Pentru a afla voinţa suverană a poporului român, voi convoca referendumul. Imediat după primirea răspunsului de la Parlament voi convoca referendumul”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

VEZI: VIDEO: Discursul președintelui Klaus Iohannis, în Parlamentul României. „Nu vă bateți joc. Să păstrăm această ţară vie, şi la propriu, şi la figurat”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. sanda

    marți, 07.02.2017 at 19:21

    Ptr. ce un referendum? Banii cheltuiti cu referendumul n/ar fi mai utili in spitalele din tara unde mor copilasii de cancer si nu numai, unde asistentele lucreaza pentru 1200 lei pe luna, unde batranii nostri nu sunt bagati in seama ca…sunt prea batrani? In Germania au aparut foarte multe posturi ptr romani printre care si unul de laborant fizica…aviz amatorului de la Sibiu

  2. daniel

    miercuri, 08.02.2017 at 16:29

    iohannis trebuie să plece urgent din funcție deoarece a dezbinat țara și a încalcat constituția!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax