Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Preşedintele Unirii, Ioan Didă, înaintea meciului cu Chindia: ”Noi am avut probleme cu nou-promovatele”

Publicat

Unirea Alba Iulia va juca, sâmbătă, în deplasare, cu Chindia Târgoviște, formație aflată pe locul șase, cu 15 puncte. Gherman nu va putea conta pe serviciile lui Potopea. Pentru formația din Târgoviște evoluează ex-uniriștii Verdeș și Rădoi.

Președintele executiv al Unirii, Ioan Didă recunoaște că echipa nu a avut cele mai bune momente în compania nou-promovatelor și că trupa din Cetatea Marii Uniri are mare nevoie de victorie, pentru a nu se îndepărta de plutonul fruntaș. ”E un meci greu, sper ca echipa să se concentreze și să realizeze că avem neapărată nevoie de victorie, fiindcă suntem pe locul trei, dar diferența este foarte mică, dacă pierzi un joc, două, ajungi la locurile 10-11. Noi am avut probleme cu nou-promovatele, ați văzut la Baia Mare, Luceafărul, sunt echipe mici și muncitoare”, a declarat Ioan Didă.

Pentru formația din Târgoviște evoluează și doi ex-uniriști; este vorba de Sorin Rădoi și de Bobby Gheorghiță Verdeș. Chiar și așa, oficialul Unirii nu consideră jocul ca fiind unul special. ”Nu este niciun duel, fiecare își apără culorile pentru care activează. E normal să fie așa, suntem profesioniști”, a mai spus Didă.

Mulțumiți de ultimele două remize

Șefii clubului din Cetatea Marii Uniri au analizat ultimele două rezultate şi sunt mulțumiți de cele două puncte obținute, raportat la evoluția echipei. ”Din punct de vedere al conducerii, după analiza la rece, suntem mulțumiți de rezultate, atât cu Baia Mare cât și cu Luceafărul, ne bucurau victoriile, dar, la cum s-a jucat, nu e rău nici egal”, a mai punctat președintele executiv.

Unirea Alba Iulia nu va putea miza sâmbătă pe Potopea, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Acesta ar putea fi înlocuit de Schuller. ”Dăm șanse și celorlalți să se afirme. Vine iarna și trebuie să vedem cine rămâne, cine pleacă. Sunt câteva persoane care nu și-au făcut treaba și o să ne despărțim de ele”, a adăugat Didă. Acesta a vorbit și despre situația portarului Toderaș: ”Deocamdată se antrenează cu noi, nu ne-am decis asupra lui. Posibil să rămână, dar să și plece”.

Stelian Gherman va  putea conta de această dată pe serviciile lui Constantin Bumbac, iar cum și Pistol și-a făcut treaba în ultima rundă și  Camara a evoluat constant bine, Gherman va avea o misiune dificilă în a-și alege fundașii centrali. Totuși, nu ar fi exclus ca acesta să apeleze la un alt sistem de joc, cu trei fundași centrali.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax