Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Condiţii de acordare a tichetelor sociale de grădiniţă în 2017. Beneficiari şi detalii

Publicat

copii gradinita Direcția de Asistență Socială Aiud anunță părinții/ reprezentanții legali ai copiilor înscriși la grădiniță, a căror venit pe membru de familie este de până la 284 lei, că pot beneficia de tichete sociale pentru grădiniță, în cuantum de 50 lei/lună, în perioada anului școlar.

Condiţiile sunt prevăzute de Legea nr. 248/2015 privind stimularea participării în învățământul preșcolar a copiilor proveniți din familii defavorizate.

Dreptul la stimulent educațional se acordă pe bază de cerere și declarație pe proprie răspundere, însoțite de acte doveditoare conform legii, cu condiția frecventării zilnice a grădiniței de către copii.

Dosarele pentru obținerea tichetelor sociale se pot depune pe tot parcursul anului școlar la Direcția de Asistență Socială Aiud.

Informații suplimentare se pot obține la Direcția de Asistență Socială Aiud, str. Unirii, nr. 8A și la numărul de telefon 0372717596.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax