Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Licitaţie publică pentru atribuirea unor locuri de parcare pe o stradă din municipiu. Înscrieri, până în 27 februarie

Publicat

parcari publice

parcari publicePrimăria Municipiului Aiud organizează licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea unor locuri de parcare pe strada Băilor din municipiu. Documentaţia de participare se poate depune până în 27 februarie.

„În conformitate cu Regulamentul de închiriere a parcărilor amenajate din Municipiul Aiud, Serviciul Public Administrația Patrimoniului Local Aiud organizează în data de 28 februarie 2017, licitaţie publică cu strigare pentru atribuirea locurilor de parcare cu numerele 215 – 231, 201 și 202 amplasate pe str. Băilor din municipiu.

Licitaţia va avea loc în sala de şedinţe “ Ion I. C. Brătianu”, din cadrul Primăriei Municipiului Aiud, începând cu ora 10:00.

Persoanele interesate vor solicita la registratura SPAPL Aiud, str. Tribun Tudoran nr. 9, caietul de sarcini privind procedura de organizare a licitaţiei şi vor depune până în data de 27 februarie 2017, ora 14:00, documentaţia necesară participării la licitaţie”, transmite Primăria Municipiului Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax