Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Părinţii copiiilor înscrişi la grădiniţă pot beneficia de tichete sociale, în valoare de 50 de lei pe lună. Condiţii

Publicat

primaria aiud

primaria aiud Primăria Aiud reaminteşte părinţilor cu copii la grădiniţă că, în anumite condiţii, pot beneficia de tichete sociale în valoare de 50 de lei pe lună.

Serviciul Public de Asistență Socială al municipiului Aiud anunță părinții/reprezentanții legali ai copiilor înscriși la grădiniță, a căror venit pe membru de familie este de până la 284 lei, că pot beneficia, conform Legii nr. 248/2015, de tichete sociale pentru grădiniță, în cuantum de 50 lei/lună, cu condiția frecventării zilnice a grădiniței de către copii.

Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Public de Asistență Socială Aiud, str. Unirii, nr. 8A și la numărul de telefon 0372717596.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax