Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Părinţii copiiilor înscrişi la grădiniţă pot beneficia de tichete sociale, în valoare de 50 de lei pe lună. Condiţii

avatar

Publicat

primaria aiud

primaria aiudPrimăria Aiud reaminteşte părinţilor cu copii la grădiniţă că, în anumite condiţii, pot beneficia de tichete sociale în valoare de 50 de lei pe lună.

Serviciul Public de Asistență Socială al municipiului Aiud anunță părinții/reprezentanții legali ai copiilor înscriși la grădiniță, a căror venit pe membru de familie este de până la 284 lei, că pot beneficia, conform Legii nr. 248/2015, de tichete sociale pentru grădiniță, în cuantum de 50 lei/lună, cu condiția frecventării zilnice a grădiniței de către copii.

Informații suplimentare se pot obține la Serviciul Public de Asistență Socială Aiud, str. Unirii, nr. 8A și la numărul de telefon 0372717596.

ȘTIREA TA - Evenimentele nu se întâmplă doar în fața reporterilor profesioniști. Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite să vadă și alții ceea ce tu ai trait "live". Poți trimite prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

loading...
loading...
Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

ACTUALITATE

Telekom Cloud Backup, soluţia performantă care protejează datele companiilor împotriva pierderii sau deteriorării

avatar

Publicat

Testeaz-o acum şi datele companiei tale vor fi în siguranţă!

Protejarea eficientă a volumelor mari de date ale companiilor, stocarea datelor în centre performante de date situate în România, securitatea sporită a datelor pe întregul flux al acestora şi zero investiţii in infrastructura IT suplimentară sunt principalele beneficii oferite de soluţia Telekom Cloud Backup. Bazată pe tehnologia Veeam Cloud Connect, soluţia protejează atât staţii de lucru de tipul PC şi laptop, cât şi servere cu sisteme de operare Linux sau Windows. Testeaz-o acum şi beneficiaza de toate aceste avantaje!

Cui se adresează Telekom Cloud Backup?

Atât clienţii care folosesc deja tehnologie de backup Veeam pentru infrastructură IT proprie, cât şi cei care nu folosesc această tehnologie pot beneficia de Telekom Cloud Backup. Conectarea serviciului cu aplicația Veeam Backup & Replication sau agentul de backup instalate pe echipamentele clienţilor se efectuează automat.

Unde sunt stocate datele?

Cu Telekom Cloud Backup vei avea alocat un spatiu dedicat companiei tale pe o platformă de backup implementată în centrele de date ale Telekom Romania, aflate pe teritoriul ţării. Aceste centre de date sunt printre cele mai performante şi sigure din România.

Regula 3-2-1-0

De câţiva ani, Veeam- partenerul Telekom Romania pentru furnizarea soluţiei Telekom Cloud Backup promovează regula 3-2-1-0 potrivit căreia, cea mai eficientă metodă de asigurare a datelor presupune existenţa a 3 copii, pe 2 sisteme diferite dintre care 1 să se afle la distanţă, într-o altă locaţie geografică, pentru a asigura 0 erori. Telekom Cloud Backup respectă această regulă garantând siguranţa deplină a datelor, chiar şi în cazul calamităţilor naturale, precum cutremure, incendii sau inundaţii, prin stocarea datelor într-o locaţie off-site.

Implementare în câteva minute şi activare imediat după semnarea contractului

Deşi este o soluţie complexă, cu avantaje multiple, Telekom Cloud Backup se instalează şi se configurează în doar câteva minute. Backup-urile se fac automat, conform unui calendar pe care chiar tu îl poţi seta, în funcţie de nevoile companiei tale. Soluţia poate fi activată imediat după semnarea contractului de achiziţie şi vei benefica totodată de suport tehnic specializat oferit de tehnicienii Telekom Romania.

Trafic de date nelimitat

Telekom Cloud Backup te scapă de grija traficului de date generat. Încearca aplicaţia şi beneficiezi de trafic de date nelimitat. De asemenea, îţi poţi configura politicile de backup oricum doreşti. În plus, poţi suplimenta capacitatea de stocare oricând. Afla informaţii detaliate despre Telekom Cloud Backup aici: www.telekom.ro/business/cloud-backup/

Costuri

Unul dintre beneficiile majore ale soluţiei îl reprezintă costurile reduse. Nu este necesar să investeşti în infrastructură IT suplimentară. Telekom Cloud Backup este disponibilă în baza unui abonament lunar, configurat în funcţie de necesităţile companiei tale.

Testează Telekom Cloud Backup şi oferă companiei tale cea mai performantă soluţie de protecţie a datelor!

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Niciun procuror nu și-a depus candidatura pentru șefia DNA, iar luni expiră termenul. Procedura s-ar putea relua

avatar

Publicat

Niciun candidat pentru funcţia vacantă de procuror-şef al DNA, în ciuda faptului că luni este ultima zi în care procurorii pot depune dosarul de candidatură. Cu toate acestea, ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat, pentru Mediafax, că este convins că luni vor fi depuse candidaturi. În caz contrar, procedura va fi reluată.

„În acest moment nu este nici un candidat! Sunt convins de faptul că mâine vom avea candidaturi. În caz contrar se va relua procedura. Procedura se reia și în situatia în care candidatul/candidații înscris/înscriși este/sunt respins/ respinși!”, a precizat, pentru Mediafax, ministrul Justiției, Tudorel Toader.

Ministerul Justiţiei organizează, în perioada 09 – 30.07.2018, selecţia procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Procurorii pot depune cereri de înscriere, pentru funcția de conducere vacantă, până la data de 23.07.2018 (inclusiv), la Direcția resurse umane din cadrul Ministerului Justiției.

Lista procurorilor care îndeplinesc condițiile legale de participare la selecţie și programarea interviurilor se vor afișa la sediul Ministerului şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, la data de 24 iulie, participanții urmând a susține, în perioada 25-27 iulie, un interviu cu ministrul Tudorel Toader. Rezultatul final se va afișa în data de 30 iulie.

Concursul a fost organizat după ce preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA a Laurei Codruţa Kovesi, fiind obligat de o decizie a Curții Constituționale. După revocare, șefia DNA a fost preluată de Anca Jurma, desemnată procuror-șef interimar pentru o perioadă de șase luni.

sursa: hotnews.ro

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Ploile fac din nou ravagii în județul Alba. INUNDAȚII după furtună, în localitatea Gârbova de Jos

avatar

Publicat

Ploile abundente fac din nou prăpăd în Alba. În urma averselor, o viitură a lovit duminică localitatea Gârbova de Jos. Apele s-au revărsat pe drum și mai multe locuințe sunt izolate.

Un cititor Alba24 a surprins pe imagini viitura.

Potrivit acestuia, în jurul orei 19:00, nivelul apei era în creștere.

UPDATE: În jurul orei 20:10, nivelul apei era în scădere. Au fost inundate mai multe grădini/terenuri.

Reamintim faptul că mai multe localități din județul Alba s-au aflat duminică sub avertizare Cod Portocaliu până la ora 19:00.

Citește și COD PORTOCALIU de FURTUNĂ în ALBA: Averse, frecvente descărcări electrice, grindină și vânt. Localităţi vizate

Revenim cu detalii.

Citește mai departe
Publicitate

Uncategorized

COD PORTOCALIU de FURTUNĂ în ALBA: Averse, frecvente descărcări electrice, grindină și vânt. Localităţi vizate

avatar

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis avertizare Cod Portocaliu de furtuni pentru județul Alba, valabilă duminică după-amiaza.

Până la ora 19:00, sunt vizate localităţile Aiud, Galda de Jos, Stremț, Livezile, Râmeț.

Se vor semnala averse ce vor cumula peste 35-40 l/mp, grindină de mici și medii dimensiuni, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului.

sursa: meteoromania.ro

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Vremea în ALBA. Prognoza meteo pentru săptămâna 23- 29 iulie. Tot vreme rea cu ploi și furtuni

avatar

Publicat

De

ploaie cetate

Vremea nu aduce schimbări mari nici în săptămâna care urmează. Probabil singura surpriză va fi intensitatea ploilor. Doar temperaturile mai cresc cu două-trei grade. În rest, se pare ca motto-ul acestei săptămâni este ”Nici o zi fără ploaie”. Fenomenele extreme nu vor fi puține în această săptămână, iar prognoza arată că aproape zilnic vor fi câteva furtuni.

Luni, 23 iulie

Alba Iulia: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni

Sebeș: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni puternice

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva furtuni

Aiud: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni

Blaj: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni

Ocna Mureş: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni

Zlatna: minime de 15 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva furtuni puternice

Abrud: minime de 15 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva furtuni

Cîmpeni: minime de 15 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva furtuni

Arieşeni: minime de 13 grade Celsius, maxime de 20 grade Celsius; câteva furtuni

Cugir: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni puternice

 

Marţi, 24 iulie

Alba Iulia: minime de 17 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Sebeș: minime de 17 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 16 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Aiud: minime de 17 grade Celsius, maxime de 25  grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Blaj: minime de 17 grade Celsius, maxime de 25  grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Ocna Mureş: minime de 17 grade Celsius, maxime de 25  grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Zlatna: minime de 16 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Abrud: minime de 15 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Cîmpeni: minime de 15 grade Celsius, maxime de 22 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Arieşeni: minime de 14 grade Celsius, maxime de 20 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Cugir: minime de 17 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

 

Miercuri, 25 iulie

Alba Iulia: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Sebeș: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Aiud: minime de 18 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Blaj: minime de 18 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Ocna Mureş: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Zlatna: minime de 16 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Abrud: minime de 15 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Cîmpeni: minime de 15 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Arieşeni: minime de 14 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Cugir: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

 

Joi, 26 iulie

Alba Iulia: minime de 17 grade Celsius, maxime de 29 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Sebeș: minime de 19 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 17 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Aiud: minime de 18 grade Celsius, maxime de 29 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Blaj: minime de 18 grade Celsius, maxime de 29 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Ocna Mureş: minime de 18 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Zlatna: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Abrud: minime de 16 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Cîmpeni: minime de 16 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Arieşeni: minime de 14 grade Celsius, maxime de 21 grade Celsius;câteva averse de ploaie și furtuni

Cugir: minime de 19 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

 

Vineri, 27 iulie

Alba Iulia: minime de 18 grade Celsius, maxime de 31 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Sebeș: minime de 18 grade Celsius, maxime de 31 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Oaşa: minime de 12 grade Celsius, maxime de 18 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Aiud: minime de 18 grade Celsius, maxime de 30 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Blaj: minime de 18 grade Celsius, maxime de 30 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Ocna Mureş: minime de 18 grade Celsius, maxime de 29 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Zlatna: minime de 16 grade Celsius, maxime de 30 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Abrud: minime de 15 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Cîmpeni: minime de 15 grade Celsius, maxime de 26 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Arieşeni: minime de 14 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

Cugir: minime de 18 grade Celsius, maxime de 31 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni puternice

 

Sâmbătă, 28 iulie

Alba Iulia: minime de 18 grade Celsius, maxime de 32 grade Celsius; o aversă

Sebeș: minime de 18 grade Celsius, maxime de 32 grade Celsius; posibil o aversă sau furtună

Oaşa: minime de 13 grade Celsius, maxime de 20 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Aiud: minime de 19 grade Celsius, maxime de 30 grade Celsius; o furtună în unele zone

Blaj: minime de 19 grade Celsius, maxime de 30 grade Celsius; o furtună în unele zone

Ocna Mureş: minime de 19 grade Celsius, maxime de 29 grade Celsius; predominant noros

Zlatna: minime de 17 grade Celsius, maxime de 32 grade Celsius; o furtună în unele zone

Abrud: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni

Cîmpeni: minime de 16 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; câteva furtuni

Arieşeni: minime de 14 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Cugir: minime de 18 grade Celsius, maxime de 32 grade Celsius; posibil o aversă sau furtună

 

Duminică, 29 iulie

Alba Iulia: minime de 17 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; câteva furtuni

Sebeș: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; o furtună în unele zone

Oaşa: minime de 14 grade Celsius, maxime de 23 grade Celsius; câteva averse de ploaie și furtuni

Aiud: minime de 17 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; o furtună în unele zone

Blaj: minime de 17 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; o furtună în unele zone

Ocna Mureş: minime de 17 grade Celsius, maxime de 28 grade Celsius; predominant noros

Zlatna: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; posibil o aversă sau furtună

Abrud: minime de 16 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; o furtună în locuri izolate

Cîmpeni: minime de 16 grade Celsius, maxime de 24 grade Celsius; o furtună în locuri izolate

Arieşeni: minime de 16 grade Celsius, maxime de 25 grade Celsius; averse de ploaie și furtuni

Cugir: minime de 17 grade Celsius, maxime de 27 grade Celsius; o furtună în locuri izolate

 

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate