Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Sâmbătă, a VII-a ediție a Întâlnirii anuale a tinerilor din Arhiepiscopia Alba Iuliei. Procesiune comemorativă, conferință și moment artistic

Publicat

Intalnire ortodocsi Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a statuat ca anul 2017 să fie declarat an comemorativ al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului. În acest context, la inițiativa Protopopiatului Ortodox Aiud și cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local al municipiului Aiud, cea de a șaptea întâlnire a tinerilor ortodocși din Arhiepiscopia Alba Iuliei va avea loc sâmbătă, în municipiul Aiud.

Motivele care au fundamentat desfășurarea activităților în Aiud sunt suferințele atâtor personalități și nu numai, în închisoarea aiudeană.

„La manifestările organizate sâmbătă, 7 octombrie, începând cu ora 10:00, sunteți așteptați să participați într-un număr cât mai mare, alături de tineri din județul nostru și din județul Mureș”, au transmis reprezentanții Primăriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax