Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Aiud: Taxele şi impozitele pe 2016 pentru clădiri şi terenuri rămân neschimbate. Reduceri pentru contribuabili

Publicat

primaria aiudPrimăria Aiud transmite că în ședința din 28 octombrie 2015, Consiliul Local al municipiului a aprobat proiectul de hotărâre propus de primarul Mihai Horațiu Josan, privind stabilirea taxelor și impozitelor locale pe anul 2016.

Conform proiectului de hotărâre prezentat de inițiator și adoptat prin vot de consilierii locali, taxele și impozitele percepute locuitorilor municipiului Aiud pentru clădiri și terenuri rămân neschimbate și anul viitor.

Important de menționat este faptul că, în ultimii ani, nu au existat creșteri de taxe la nivel local, autoritățile aiudene preferând să le mențină la același nivel.

De asemenea, prin Hotărârea Consiliului Local al municipiului Aiud, vor beneficia de reducerea de 10% la plata impozitelor și taxelor, persoanele fizice și agenții economici care își achită obligațiile la bugetul local aferente anului viitor până în data de 31 martie 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax