Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia cedează administrarea depozitului neconform de deșeuri, Consiliului Județean Alba. Vechea groapă de gunoi va fi închisă

Publicat

groapa de gunoi ocna mures Primăria Alba Iulia cedează dreptul de administrare asupra depozitului neconform de deșeuri al municipiului, în favoarea Consiliului Județean Alba, pentru realizarea lucrărilor de închidere. Consilierii locali au votat în ședința de marți, 28 aprilie,un proiect în acest sens.

Potrivit adresei nr. 28745/06.04.2015 a Unității de Implementare a Proiectului ”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor  în județul Alba” a Consiliului Județean Alba, proiect aflat în derulare și în conformitate cu graficul de execuție a contractului de lucrări ”Închidere depozit neconform de deșeuri  Alba Iulia”, s-a estimat obținerea autorizației de construcție în luna mai 2015, fapt pentru care se impune preluarea administrării înaintea termenului de finalizare a operării în depozitul neconform de deșeuri al municipiului Alba Iulia, pentru o perioadă de maxim 5 ani, care cuprinde execuția și perioada de notificare a defectelor.

Astfel, pentru realizarea lucrărilor de închidere a depozitului neconform din Alba Iulia a fost necesară constituirea dreptului de administrare în favoarea Consiliului Județean Alba asupra imobilului proprietate publică a municipiului Alba Iulia, situat în muncipiul Alba Iulia, zona Pârâul Iovului – Rampa de gunoi, în suprafață 95.579 mp.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax