Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia decorată de Casa Regală. Mircea Hava a primit distincția Crucea Casei Regale a României

Publicat

distinctie Casa Regala Municipiul Alba Iulia a fost decorat de Casa Regală a României în cadrul unui eveniment ce s-a desfașurat la Castelul Peleș din Sinaia. Distincția Crucea Casei Regale a României i-a fost înmânată primarului Mircea Hava.

Printre aprecierile făcute, Casa Regală a preţui un proiect de suflet al Primăriei Alba Iulia, respectiv proiectul de revigorare urbană care a schimbat fața Cetății Alba Carolina.

 

 

Mircea HavaDistincţia oferită în cadrul galei de la Sinaia primarului Mircea Hava este mărturia unei recunoaşteri a eforturilor pe care, prin intermediul autorităților locale și înalților ierarhi ai locului, comunitatea din Alba Iulia le-a facut pentru a duce mai departe memoria și simbolismul Adunării Nationale ce a hoărât Marea Unire, precum și a încoronării înaintasilor Casei Regale, Regele Ferdinand si Reginei Maria ca Suverani ai Romaniei Mari, transmit reprezentanţii primăriei.

De asemenea, Casa Regală a României a apreciat proiectul de revigorare urbană care a schimbat fața Cetății Alba Carolina, dar și modul susţinut în care autorităţile locale au întărit şi fructificat, în timpul generaţiei actuale, legăturie istorice dintre Familia Regală şi Capitala Unirii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax