Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia: Lucrări de modernizare pe şase străzi din Oarda. Alte şapte artere au fost reabilitate anul trecut

Publicat

reparatii strazi lucrari După finalizarea lucrărilor de modernizare pe trei kilometri de străzi din cartierul Oarda, Primăria Alba Iulia anunţă continuarea acestor investiţii în zonă. Astfel dacă anul trecut au fost reabilitate arterele Cărăbușului, Duzilor, Bucegi, Gloriei, Garoafelor, Câmpului și Lăcrămioarei, anul acesta intră în reparaţii străzile Cedrului, Haiducilor și Trifoiului, cu o lungime totală de aproximativ 3000 ml. Lucrări se mai desfăşoară şi pe strada Biruinţei, Dumbrăviţei şi Busuiocului.

Aceste investiții sunt o etapă din cel mai amplu proiect de reabilitare derulat de Primăria Alba Iulia, în care 53 de străzi de pământ și piatră din cartierele aparținătoare municipiului vor fi reabilitate.

“Prioritățile, din păcate, nu le decidem noi, ci sumele de care dispunem. Ceea ce vă pot spune cu siguranță este că, pe măsură ce găsim și resursele, atacăm stradă după stradă, tot ceea ce ne-au semnalat albaiulienii, toate obiectivele ce impugn intervenții și reabilitări. Că acum lucrăm în Oarda, nu e alegere și nici întâmplare, oamenii de acolo așteaptă asta de ani buni. Le promit însă și celorlalți albaiulieni care așteaptă într-un fel sau altul acest gen de lucrări, că încercăm să scurtăm așteptarea și că, pe rând, vom rezolva fiecare problemă a fiecărei străzi, indiferent că e în <buricul târgului?, în Micești, Oarda sau Pâclișa. Pentru noi, toți merită să le fie mai bine, de aceea în 2015 vom continua ce am început”, a declarat primarul Mircea Hava.

strada oarda În această perioadă se desfășoară reparații capitale pe un tronson de 350 ml din strada Biruinței, delimitat de intrarea în cartierul Oarda de la Petrom, până la podul de peste râul Sebeș.

Această suprafață va avea rezolvată inclusiv problema iluminatului public, până la această dată fiind montați 11 stâlpi de iluminat stradal, transmit reprezentanţii Primăriei.

Simultan au fost realizate și alte tipuri de lucrări specifice: canalizații tehnice, sisteme de preluare a apelor pluviale, trotuare, parcaje. Neplăcerile cauzate pe benzile de circulaţie auto deteriorate au fost înlăturate prin asfaltare.

Acest proiect de reabilitare include modernizarea totală a străzii Biruinței (1600ml), dar și a străzilor Dumbrăviței și Busuiocului (1400 ml).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax