Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia sărbătoreşte cuplurile care au împlinit jumătate de secol de căsătorie. 50.000 de lei pentru „Nunta de aur”

Publicat

nunta de aur Cuplurile care au împlinit sau împlinesc anul acesta 50 de ani de căsătorie, vor fi sărbătorite în cadrul evenimentului ”Nunta de aur”. 50.000 de lei este suma pe care Primăria Alba Iulia este dispusă să o investească, din bugetul local de la capitolul „Cultură”, pentru organizarea nunții de aur, care va avea loc în luna mai. Cu această ocazie, fiecare cuplu va primi și un premiu în valoare de 400 de lei. Până în prezent s-au înscris 12 cupluri care în acest an vor împlini jumătate de secol de căsnicie.

Consilierii locali din Alba Iulia vor supune la vot marți, 28 aprilie, proiectul de hotărâre privind alocarea sumei de până la 50.000 lei din bugetul local, capitolul asistență socială, pentru organizarea evenimentului de sărbătorire a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie.

Administraţia locală nu vrea să îi excludă sau să îi marginalizeze pe cei care au trecut de ceva timp de prima tinereţe, astfel că evenimentul este organizat anual din 2007, în luna mai, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei. Până în prezent, la cele 8 ediții, au fost sărbătorite 689 de cupluri.

Anul acesta, până în prezent s-au înscris 12 cupluri care au împlinit sau împlinesc în cursul anului 2015, 50 de ani de căsătorie. Fiecare cuplu va fi premiat cu suma de 400 lei, față de 300 lei care s-au acordat la edițiile anterioare ale evenimentului.

Principalele acțiuni ale acestui eveniment sunt:

– întocmirea dosarului pe baza actelor de identitate și a certificatului de căsătorie;

– înscrierea cuplurilor;

– informarea sărbătoriților despre programul evenimentului;

– invitații personalizare la festivitate;

– organizarea festivității;

– acordarea unei sume de bani fiecărui cuplu și diplome personalizare, etc.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax