Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primăria Alba Iulia vrea să cumpere un teren din spatele Bazinului Olimpic pentru amenajarea unei zone de agrement. Negocieri de la 64 euro/mp

Publicat

Primăria Municipiului Alba Iulia intenționează să achiziționeze terenul din spatele bazinului olimpic, pentru a începe amenajarea unei zone de agrement. Consiliul Local va supune la vot proiectul de hotărâre în ședința ordinară de vineri. Terenul este în suprafață de peste 4.000 mp iar prețul de pornire al negocierii va fi de 64 de euro/mp.

„Direcția tehnică Dezvoltare – Biroul Administrare Clădiri analizează și propune spre avizarea Consiliului Local Alba Iulia cumpărarea unui teren în suprafață de 4.013 mp, situat în strada Alcala de Henares (fosta str. Bayonne cf. HCL 245/2008), în spatele incintei bazinului olimpic, pe latura de nord, în scopul amenajării unei zone de agrement.

Terenul face parte din parcela în suprafață totală de 14.392 mp, a cărui proprietar este Breaz Marin Mihai, care și-a exprimat intenția de a vinde. Prețul pieței pentru teren, rezultate din raportul de evaluare întocmit de către evaluatorul autorizat Adriana Roșu este de 64 euro/mp.

Prețul terenului rezultate din acest raport de evaluare va sta la baza negocierii prețului de cumpărare ce va fi stabilit prin raportul Comisiei de licitații și negocieri pentru concesionarea, închirierea și vânzarea unor terenuri și spații (construcți) aparținând domeniului provat al municipiului Alba Iulia”, se precizează în proiectul de hotărâre supus la votul consilierilor locali în ședința de vineri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax