Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăriţa comunei Doştat, Emilia Cândea, pleacă în PDL: nu se mai regăseşte în doctrina liberalilor

Publicat

Liberalii din Alba au pierdut un primar de comună. Emilia Cândea, primarul PNL al comunei Doştat a anunţat că va candida la alegerile locale din 2012, pentru acelaşi post, din partea PDL.

Aceasta susţine că nu se mai regăseşte în doctrina şi acţiunile noii formaţiuni create prin unificarea PNL cu PSD, ce are ca program politic doar dărâmarea Guvernului Boc şi a lui Traian Băsescu, fără a face nimic util pentru cetăţeni. Mail mult decât atât, Emilia Cândea a arătat că echipa PDL a sprijinit iniţiativele de dezvoltare ale comunei Doştat, în timp ce colegii săi din PNL s-au remarcat doar prin vorbe goale. „Mai mult chiar, unii dintre liderii foarte vocali ai PNL, preocupaţi doar de a-şi face imagine, au dovedit, cu ocazia unor evenimente publice, că nici măcar nu o cunosc pe doamna primar”, se arată în comunicatul PDL.

Democrat-liberalii susţin că „Emilia Cândea se regăseşte în acţiunile PDL, care a dovedit că este singurul partid din judeţul Alba interesat să facă ceva pentru cetăţeni şi pentru nevoile lor. Ea vrea să lucreze alături de echipa unită a PDL şi ştie că în această echipă poate rezolva prolemele comunei Doştat”, a afirmat Alin Cucui, vicepreşintele Consiliului Judeţean Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax