Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul Blajului, Gheorghe Rotar: „PSD Alba încearcă să își justifice eșecul electoral și lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj”

Publicat

În urma declarațiilor făcute luni de liderii PSD Alba privind rezultatele alegerilor europarlamentare, care susțin că procentul mare obținut de PDL în zona Blaj nu ar fi unul corect, primarul Blajului, Gheorghe Valentin Rotar a ținut să facă niște precizări atât despre campania electorală desfășurată în oraș cât și despre alegeri. Acesta susține că, în ciuda declarațiilor liderilor PSD, care acuză PDL de nerespectarea regulilor, niciun reprezentant PSD din secțiile din Blaj nu a făcut vreo contestație privind procedura.

Vedeți mai jos comunicatul complet al primarului Blajului:

PSD Alba încearcă să își justifice eșecul electoral și lipsa unei campanii eficiente aruncând vina pe Blaj. La fel cum se întâmpla în 1948 când „Mica Romă” aproape era distrusă de comuniști pentru că era un centru al valorilor autentice europene, al credinței și al intelectualității, și acum voința Blajului este călcată în picioare prin însăși punerea la îndoială a unei opțiuni clar exprimate.

PDL Blaj a avut un program de campanie public cu 30 de întâlniri deschise la care au participat peste 3500 de persoane din toate cartierele.

– 80% dintre blajeni au votat contra PSD.

– 49% dintre blajeni au votat pentru PDL.

În spatele acestor cifre este voința a circa 5 000 de blăjeni.

Fie că au fost ortodocși, greco-catolici, reformați, romano-catolici, baptiști, români, maghiari, sași sau romi, vointa Blajului s-a aliniat (pentru a căta oară?) valorilor europene. Votul de la Blaj s-a aliniat votului din Parlamentul European.

Cerem Organizației PSD Alba să respecte voința blăjenilor așa cum și „orașul școlilor” a respectat opțiunea PSD Alba de a nu aloca nicio sumă de bani în acest an pentru investiții în unitățile de învățământ din orașul în care se face ȘCOALĂ încă de la 1754.

Precizăm că niciun reprezentant PSD în secțiile de votare de pe raza municipiului Blaj nu a depus vreo contestație cu privire la desfășurarea procesului electoral și procesele verbale au fost semnate de către toți membri secțiilor de votare.

Pentru PDL Blaj alegerile europarlamentare s-au încheiat în seara zilei de 25 mai 2014.

În 26 mai activitatea noastră se concentrează, ca până acum, pe prioritățile locuitorilor din Blaj și mai ales pe MUNCĂ, acțiune pe care o recomandăm și organizației locale a PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax