Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul comunei Șpring, Daniel Rus ar putea fi exclus din ALDE. Ioan Lazăr: „O să încerc să am o discuție cu el și voi lua o decizie”

Publicat

daniel rusu primar spring Primarul comunei Șpring, Daniel Rus, fost candidat ALDE Alba la Senatul României, ar putea fi exclus din partid. Președintele organizației judeţene, Ioan Lazăr, spune că Rusu a făcut o plângere penală împotriva partidului pe motiv că delegația permanentă nu a fost statutară, deși a participat la ședință.

ALDE Alba pregătește o nouă excludere din partid. Cel vizat este primarul comunei Șpring, Dan Rusu.

„Avem o plângere formulată de domul primar Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, și nu am luat încă o hotărâre, dar posibil va fi și aici o propunere de excludere din partid. Poate unii vor spune că îi facem un bine deoarece ei pot să plece la alt partid sau independenți. Părerea mea este că nu este bine, pentru că care o etichetă de exclus. Dacă a fost exclus înseamnă că a făcut ceva și nu știu dacă va rămâne independent sau merge la alt partid, poate le ia pe toate la rând”, a spus Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Acesta a precizat că Rusu „contestă delegația permanentă cum că nu ar fi fost statutară”, motiv pentru care se gândește să-l scoată din partid.

„Eu o să încerc să am o discuție cu dânsul și după aceea voi lua o decizie. Nu am mai vorbit cu el din momentul în care a făcut plângerea”, a mai spus Lazăr.

Daniel Rusu a schimbat patru partide şi este primar la Şpring din 2004. A fost iniţial pe listele Partidului Conservator. În 2008, a trecut la PDL, iar din 2012, la PNL. În 2016, spunea că nu se mai regăseşte în „noul PNL” și a ales să candideze pe listele ALDE.

Tot pentru ALDE a candidat și pentru Parlamentul României, la funcția de senator.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Primar Spring

    vineri, 05.05.2017 at 16:06

    Ion Lazăr minte cu nerușinare când afirma ca eu am luat parte la acea ședința. Indiferent de decizia sa Ion Lazăr trebuie sa știe ca rămân fidel intereselor oamenilor simpli, a celor mulți și ca nu o sa plec capul niciodată în fața prostiei, ipocriziei și a minciunii unor parveniți politici. Acesta a fost motivul ptr care m-am perindat pe la atâtea partide…e simplu. Am candidat de la PUR iar ulterior partidul și-a înșelat electoratul și a intrat în coaliție cu PSD…am plecat,am candidat de la PD și ulterior aceștia s-au aflat în coaliție cu PNL și apoi cu PSD…am plecat , am candidat de la PNL iar aceștia au asimilat PDL …au trădat electoratul deci am plecat și de aici…am candidat de la ALDE susținut doar de aripa PC , Daniel Constantin…nu îl pot trăda….e aproape singurul politician onest în care am încredere. Sper sa nu ma dezamăgească. Toate partidele pe care le-am părăsit au trădat electoratul și evident și pe cei care m-au ales…am fost și voi rămâne de partea celor mulți indiferent de consecințe.

  2. PARAPARAUMU

    sâmbătă, 13.05.2017 at 13:40

    Exemplul acestui primar curajos,care-si pastreaza coloana vertebrala,ca si primarul din Ciugud,ar trebui urmata de toti primarii.De astfel de oameni are nevoie clasa politica din Romania.Tot electoratul lui din comuna +satele apartinatoare trebuie sa-l sustina,indiferent de pret sau sacrificii.Acest om nu-si tradeaza electoratul ,el apara interesele celor multi,fiindca cunoaste viata lor in amanunt,o traieste .Acesta este si v-a fi un alt caz „DAMIAN”.Dorim ca atunci cind se v-a lua in discutie cazul -primarului din Spring-cei prezenti in sala sa dea dovada de barbatie,civism,onestitate,demnitate si moralitate si ==SA NU STEA NUMAI SA ASCULTE CE SPUNE PRESEDINTELE ALDE,CI CU CURAJ SA SE RIDICE SI SA-SI SPUNA PUNCTUL DE VEDERE IN MOD PRINCIPIAL[ce-i lasi vor pune mina pe perie ca sa fie pe plac sefului,e cel mai usor si josnic mod de a te manifesta]PINA CIND NE LASAM MANIPULATI,SUNTEM MAJORI SI SA NE PURTAM CA ADEVARATII OAMENI POLITICI.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax