|

Primarul comunei Șpring, Daniel Rus ar putea fi exclus din ALDE. Ioan Lazăr: „O să încerc să am o discuție cu el și voi lua o decizie”

daniel rusu primar springPrimarul comunei Șpring, Daniel Rus, fost candidat ALDE Alba la Senatul României, ar putea fi exclus din partid. Președintele organizației judeţene, Ioan Lazăr, spune că Rusu a făcut o plângere penală împotriva partidului pe motiv că delegația permanentă nu a fost statutară, deși a participat la ședință.

ALDE Alba pregătește o nouă excludere din partid. Cel vizat este primarul comunei Șpring, Dan Rusu.

„Avem o plângere formulată de domul primar Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, și nu am luat încă o hotărâre, dar posibil va fi și aici o propunere de excludere din partid. Poate unii vor spune că îi facem un bine deoarece ei pot să plece la alt partid sau independenți. Părerea mea este că nu este bine, pentru că care o etichetă de exclus. Dacă a fost exclus înseamnă că a făcut ceva și nu știu dacă va rămâne independent sau merge la alt partid, poate le ia pe toate la rând”, a spus Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba.

Acesta a precizat că Rusu „contestă delegația permanentă cum că nu ar fi fost statutară”, motiv pentru care se gândește să-l scoată din partid.

„Eu o să încerc să am o discuție cu dânsul și după aceea voi lua o decizie. Nu am mai vorbit cu el din momentul în care a făcut plângerea”, a mai spus Lazăr.

Daniel Rusu a schimbat patru partide şi este primar la Şpring din 2004. A fost iniţial pe listele Partidului Conservator. În 2008, a trecut la PDL, iar din 2012, la PNL. În 2016, spunea că nu se mai regăseşte în „noul PNL” și a ales să candideze pe listele ALDE.

Tot pentru ALDE a candidat și pentru Parlamentul României, la funcția de senator.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=565275avatar Publicat de pe 5 mai 2017 şi actualizat pe 5 mai 2017.
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “Primarul comunei Șpring, Daniel Rus ar putea fi exclus din ALDE. Ioan Lazăr: „O să încerc să am o discuție cu el și voi lua o decizie””

 1. Primar Spring
  avatar

  Ion Lazăr minte cu nerușinare când afirma ca eu am luat parte la acea ședința. Indiferent de decizia sa Ion Lazăr trebuie sa știe ca rămân fidel intereselor oamenilor simpli, a celor mulți și ca nu o sa plec capul niciodată în fața prostiei, ipocriziei și a minciunii unor parveniți politici. Acesta a fost motivul ptr care m-am perindat pe la atâtea partide…e simplu. Am candidat de la PUR iar ulterior partidul și-a înșelat electoratul și a intrat în coaliție cu PSD…am plecat,am candidat de la PD și ulterior aceștia s-au aflat în coaliție cu PNL și apoi cu PSD…am plecat , am candidat de la PNL iar aceștia au asimilat PDL …au trădat electoratul deci am plecat și de aici…am candidat de la ALDE susținut doar de aripa PC , Daniel Constantin…nu îl pot trăda….e aproape singurul politician onest în care am încredere. Sper sa nu ma dezamăgească. Toate partidele pe care le-am părăsit au trădat electoratul și evident și pe cei care m-au ales…am fost și voi rămâne de partea celor mulți indiferent de consecințe.

 2. PARAPARAUMU
  avatar

  Exemplul acestui primar curajos,care-si pastreaza coloana vertebrala,ca si primarul din Ciugud,ar trebui urmata de toti primarii.De astfel de oameni are nevoie clasa politica din Romania.Tot electoratul lui din comuna +satele apartinatoare trebuie sa-l sustina,indiferent de pret sau sacrificii.Acest om nu-si tradeaza electoratul ,el apara interesele celor multi,fiindca cunoaste viata lor in amanunt,o traieste .Acesta este si v-a fi un alt caz „DAMIAN”.Dorim ca atunci cind se v-a lua in discutie cazul -primarului din Spring-cei prezenti in sala sa dea dovada de barbatie,civism,onestitate,demnitate si moralitate si ==SA NU STEA NUMAI SA ASCULTE CE SPUNE PRESEDINTELE ALDE,CI CU CURAJ SA SE RIDICE SI SA-SI SPUNA PUNCTUL DE VEDERE IN MOD PRINCIPIAL[ce-i lasi vor pune mina pe perie ca sa fie pe plac sefului,e cel mai usor si josnic mod de a te manifesta]PINA CIND NE LASAM MANIPULATI,SUNTEM MAJORI SI SA NE PURTAM CA ADEVARATII OAMENI POLITICI.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Lia: Nici vorba. Este supus lui Hava, inca il pastreaza.
 • Ionel: Prea mult s-a furat in Romania, indiferent de partidul care a guvernat tara. Marile privatizari sunt un esec...
 • Maria: În PSD.
 • popeala: Sa mai spui ,,sarut mana parinte,, ? Prost trebuie sa fi, sa mai crezi in ceva, in ziua de azi !
 • Bomba Atomica: se fura cum naiba sa nu se fura din banul public ? hava e capul mafiei !

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI