Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Ciugud Gheorghe Damian și consilierul Ioan Florea, ”personae non gratae” în sediul PSD Alba. Codrin Ștefănescu, pus de Dragnea să ”rezolve” problema

Publicat

gheorghe damian, primar ciugud

Primarul din Ciugud, Gheorghe Damian și consilierul județean Ioan Florea nu au mai călcat în sediul PSD Alba de câteva luni bune, mai precis de la tentativa de excludere a lor din partid. Surse din PSD au declarat pentru Alba24.ro că aceștia nu mai sunt primiți în sediu pentru că nu mai sunt considerați membri de partid, cel puțin nu de către actuala conducere. Pe de altă parte, se pare că nici cei doi nu au mai încercat să participe la evenimentele de partid (cum ar fi conferințele de presă, ședințe, etc) pentru a evita situația penibilă în care nu ar fi primiți. 

Situația lor este în continuare incertă. Cei doi funcționează în continuare ca membri ai PSD (Ioan Florea votează în rând cu ceilalți consilieri județeni conform strategiei de grup iar Damian se consideră în continuare social-democrat) deși au fost excluși de organizația locală. Situația este și mai complicată de faptul că excluderea locală trebuie aprobată sau negată și la nivel central, de structurile de conducere ale partidului, iar acest lucru nu se întâmplă de luni bune.

Președintele Liviu Dragnea nu s-a întâlnit cu aceștia, însă i-a pasat unui fost deputat controversat de Alba, Codrin Ștefănescu, care ar trebui să facă o analiză a situației pe care să o prezinte mai departe. Ștefănescu s-a mai ”ocupat” și în trecut de organizația din Alba, generând conflicte foarte profunde pe vremea când președintele filialei era Ioan Rus. Tot ce a reușit să ”rezolve” atunci a fost să adâncească o luptă care a durat ulterior ani de întregi, chiar și după plecarea sa.

În vizorul lui Dîrzu se mai află și senatorul Daniel Breaz, precum și câțiva membri mai tineri dar foarte activi ai partidului. Deocamdată însă președintele PSD Alba n-a îndrăznit să-l excludă și pe Breaz, limitându-se la încercarea de a-l izola în partid.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ciugudean nemultumit

    marți, 06.06.2017 at 16:48

    La Ciugud sunt mai multe probleme. Comuna nu are racordate la reteaua de canal, apa si curent imobile pentru care primaria a aprobat prin autorizatie de constructie multe imobile, unele chiar care si-au finalizat si receptat lucrarea de construire. Nu cunosc problemele politice ale d-lui primar, insa cunosc problemele multor familii care locuiesc in zona,,TAU” care platesc impozite la nivel de municipiu si care beneficiaza de servicii de zona defaforizata. Poate pe viitor va exista o deschidere mai mare catre cetatenii din zona respectiva, de catre reprezentantii Primariaei Ciugud, pentru a nu se simtii acestia, ca si cetateni de mana a-II-a sau a-III-a.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax