Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primarul din Mihalţ, implicat într-un nou scandal în comună. Maşina sa a fost „atacată” de un fost consilier local PSD

Publicat

Conflictele cu iz politic continuă în comuna Mihalţ. Primarul Flavius Breaz (PDL) a fost din nou victima unui scandal, petrecut pe străzile din comună, un episod similar având loc anul trecut, tot pe drumurile publice. Maşina sa a fost lovită cu picioarele şi pumnii de către fostul consilier local PSD Nicolae Sîntimbrean, aceeaşi persoană care l-a mai ameninţat în trafic şi în cazul căruia a fost deschis pe atunci dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, joi, “agenţii Postului de Poliție Mihalț au fost sesizați de către F.B., de 30 de ani din comună, cu privire la faptul că la data de 23.05.2013, în jurul orelor 9.30, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Mihalţ i-au fost adresate cuvinte jignitoare şi i-a fost lovit autoturismul de către S.N., din aceeaşi localitate.

Astfel, la data respectivă, F.B., aflându-se la volanul unui autoturism s-a intersectat cu un alt autoturism condus de S.N., de 70 de ani, din comuna Mihalţ, moment în care acesta din urmă a pătruns cu autoturismul pe contrasens, a deschis în mod intenţionat portiera, lovind de mai multe ori autoturismul condus de F.B., după care a coborât şi a lovit cu pumnii şi picioarele autoturismul acestuia, timp în care a adresat injurii şi cuvinte jignitoare la adresa lui F.B., motiv pentru care acesta a plecat de la locul respectiv.

Poliţiştii continuă cercetările faţă de S.N., sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere”.

Citiţi AICI mai multe detalii despre conflictul de la sfârşitul anului trecut, petrecut la intersecţia de la ieşirea din Sîntimbru pe DN1, între primarul Flavius Breaz, Nicolae Sîntimbrean şi consilierul local Ioan Toma Cîrnaţ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. datornicu

    vineri, 24.05.2013 at 23:43

    daca i-si achita datoriile Flavius Breaz primar promovat de PSD si fugit la PDL de frica Cuntii de conturi credeti k nenea ala de 70 de ani il mai alerga?
    il alerga si ameninta pt. k are datorii la el de aia e circ dar UITUCUL se ascunde politic cica e atacat, minciuni achita daoriile si nici dracu nu mai are treaba cu tine, fura din buget cat vrea muschii tai

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax