|

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran pune punct zvonurilor potrivit cărora ar candida din partea PSD: „Sunt în PNL. Mai am de lucru la primărie”

Silviu Ponoran, primar ZlatnaAlegerile parlamentare aduc la aceeași masă membri din diferite partide care își negociază locul pe liste și posibila migrare de la un partid la altul în vederea obținerii uni post de deputat sau senator. În această situație ar fi și primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran despre care se zvonește că ar avea intenția de a candida pe listele PSD. Primarul a declarat pentru Alba24 că într-adevăr a purtat discuții cu mai multe partide, care i-au oferit posturi eligibile, însă nu a concretizat nimic. „Deocamdată sunt în PNL”, spune Silviu Ponoran.

„Pe mine m-au căutat și ei (PSD) și mai multe partide, dar nu am concretizat nimic. Toate au fost discuții și urma să mă decid”, spune Silviu Ponoran pentru Alba24.

În ceea ce privește oferta făcută de social-democrați, Ponoran spune că i-au fost oferite mai multe variante și având în vedre că mai sunt doar câteva zile până la depunerea candidaturilor nu crede că are timp să mai accepte vreo ofertă. „PSD-ul și-a făcut deja lista. Ce treabă să mai am eu cu ei. V-am mai spus, deocamdată sunt în PNL”, precizează Silviu Ponoran.

Primarul a declarat că tocmai posibilitatea de a pierde mandatul de primar îl face să renunțe la ideea unei candidaturi pentru parlament din partea altui partid.

„Mai am de lucru aici, am o grămadă de proiecte de terminat. Am Casa de Cultură, stația de epurare și altele”, spune Ponoran.

Nici colegii din PNL nu au fost anunțaţi oficial că Silviu Ponoran ar avea intenția de a pleca din partid și spun că au auzit doar niște zvonuri. Primarul din Zlatna a fost pus inițial pe locul 2 pe lista liberalilor pentru Senat, însă a renunțat la candidatură.

Vezi şi SCHIMBĂRI pe lista PNL Alba pentru parlamentare, validate de Biroul Politic Naţional. Nume noi, pe locuri neeligibile

Silviu Ponoran a câștigat în această vară al șaselea mandat de primar.

În luna martie, acesta a fost acuzat  de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese administrativ. Potrivit ANI, edilul ar fi semnat două acte adiționale la contractele dintre Primăria orașului Zlatna și societatea pe care o administrează fiul său, Răzvan Ponoran.

„În perioada exercitării mandatului de primar a semnat două acte adiționale la contractele încheiate în anul 1999 şi 2001 între Primăria orașului Zlatna și S.C. SPONI S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia fiul persoanei evaluate, deține funcția de administrator și calitatea de asociat unic începând)”, a transmis într-un comunicat Agenția Națională de Integritate.

VEZI: ANI: Primarul orașului Zlatna, în conflict de interese administrativ. Ar fi semnat acte adiționale cu o societate pe care o administrează fiul său

Citește și Profil de candidat: GROFUL APUSENILOR, Corneliu Olar lasă „Casa Albă” de la Horea pentru influența și imunitatea din Casa Poporului

Citește și Profil de CANDIDAT EȘUAT: Deputatul Călin Potor, eliminat politic de PSD Alba. Greșelile care i-au distrus cariera

URL scurt: http://alba24.ro/?p=525813avatar Publicat de pe 21 octombrie 2016 şi actualizat pe 24 octombrie 2016.
Publicat în ACTUALITATE, Alegeri 2016, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI