Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Primarul din Zlatna, Silviu Ponoran pune punct zvonurilor potrivit cărora ar candida din partea PSD: „Sunt în PNL. Mai am de lucru la primărie”

Publicat

Silviu Ponoran, primar ZlatnaAlegerile parlamentare aduc la aceeași masă membri din diferite partide care își negociază locul pe liste și posibila migrare de la un partid la altul în vederea obținerii uni post de deputat sau senator. În această situație ar fi și primarul orașului Zlatna, Silviu Ponoran despre care se zvonește că ar avea intenția de a candida pe listele PSD. Primarul a declarat pentru Alba24 că într-adevăr a purtat discuții cu mai multe partide, care i-au oferit posturi eligibile, însă nu a concretizat nimic. „Deocamdată sunt în PNL”, spune Silviu Ponoran.

„Pe mine m-au căutat și ei (PSD) și mai multe partide, dar nu am concretizat nimic. Toate au fost discuții și urma să mă decid”, spune Silviu Ponoran pentru Alba24.

În ceea ce privește oferta făcută de social-democrați, Ponoran spune că i-au fost oferite mai multe variante și având în vedre că mai sunt doar câteva zile până la depunerea candidaturilor nu crede că are timp să mai accepte vreo ofertă. „PSD-ul și-a făcut deja lista. Ce treabă să mai am eu cu ei. V-am mai spus, deocamdată sunt în PNL”, precizează Silviu Ponoran.

Primarul a declarat că tocmai posibilitatea de a pierde mandatul de primar îl face să renunțe la ideea unei candidaturi pentru parlament din partea altui partid.

„Mai am de lucru aici, am o grămadă de proiecte de terminat. Am Casa de Cultură, stația de epurare și altele”, spune Ponoran.

Nici colegii din PNL nu au fost anunțaţi oficial că Silviu Ponoran ar avea intenția de a pleca din partid și spun că au auzit doar niște zvonuri. Primarul din Zlatna a fost pus inițial pe locul 2 pe lista liberalilor pentru Senat, însă a renunțat la candidatură.

Vezi şi SCHIMBĂRI pe lista PNL Alba pentru parlamentare, validate de Biroul Politic Naţional. Nume noi, pe locuri neeligibile

Silviu Ponoran a câștigat în această vară al șaselea mandat de primar.

În luna martie, acesta a fost acuzat  de Agenția Națională de Integritate de conflict de interese administrativ. Potrivit ANI, edilul ar fi semnat două acte adiționale la contractele dintre Primăria orașului Zlatna și societatea pe care o administrează fiul său, Răzvan Ponoran.

„În perioada exercitării mandatului de primar a semnat două acte adiționale la contractele încheiate în anul 1999 şi 2001 între Primăria orașului Zlatna și S.C. SPONI S.R.L. (societate comercială în cadrul căreia fiul persoanei evaluate, deține funcția de administrator și calitatea de asociat unic începând)”, a transmis într-un comunicat Agenția Națională de Integritate.

VEZI: ANI: Primarul orașului Zlatna, în conflict de interese administrativ. Ar fi semnat acte adiționale cu o societate pe care o administrează fiul său

Citește și Profil de candidat: GROFUL APUSENILOR, Corneliu Olar lasă „Casa Albă” de la Horea pentru influența și imunitatea din Casa Poporului

Citește și Profil de CANDIDAT EȘUAT: Deputatul Călin Potor, eliminat politic de PSD Alba. Greșelile care i-au distrus cariera

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax