|

Primarul Mircea Hava, la împlinirea unui an din ultimul mandat: „Un update la Google Maps nu ar strica”. VIDEO: Străzi modernizate la Alba Iulia

strazi reabilitateÎn iunie se împlineşte un an din ultimul mandat, cel câştigat în 2016, la conducerea Primăriei Alba Iulia, al edilului Mircea Hava. Administraţia locală a trecut în revistă, în această perioadă, ce s-a modernizat până acum, la categoria infrastructură stradală în oraş.

Primarul a amintit că în ultimii cinci ani au fost reabilitate aproape 100 de străzi în tot oraşul şi menţionează că recent au fost finalizate lucrările pe trei artere din apropierea Cetăţii Alba Carolina.

În opinia sa, Google Maps ar trebui actualizat cu noile imagini reprezentative pentru străzile reabilitate.

„Cetatea Alba Carolina, „flancată” de străzi complet modernizate. Ne pregătim intens să ne primim așa cum se cuvine oaspeții la Centenarul Unirii: oraș curat, modern, atractiv”, a transmis şi Primăria, pe reţeaua de socializare.

“Cred că un update la Google Maps nu ar strica:) E clar că n-au trecut demult prin Alba Iulia. Să le dea cineva un link cu realitatea. Tocmai am finalizat triunghiul descris de străzile Cetății, Crișan și Aron Pumnul. Complet reabilitat, adică mai bine decât ne-am planificat ca termen, calitate și economie (1.290.000 lei rămași după execuție). Le mulțumesc pentru răbdare tuturor celor care locuiesc acolo. Și mai adaug un F mare, la felicitările de rigoare, pentru cei care au lucrat și supervizat. În prag de Centenar, putem face un inventar: în ultimii 5 ani s-au modernizat aproape 100 de străzi în tot orașul”, a scris primarul, pe Facebook.

Reabilitarea străzilor Crişan, Aron Pumnul şi Cetaţii, în cifre:

817 ml carosabil reabilitat şi investiţii

1172 mp piste biciclete

350 ml iluminat public

638 mp parcaje

2029 mp zone verzi

2000 ml canalizare tehnică

URL scurt: http://alba24.ro/?p=577461



avatar Publicat de pe 17 iunie 2017
Publicat în ACTUALITATE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

4 comentarii pentru “Primarul Mircea Hava, la împlinirea unui an din ultimul mandat: „Un update la Google Maps nu ar strica”. VIDEO: Străzi modernizate la Alba Iulia”

 1. „1172 mp piste biciclete”, sigur nu-s ml aia?

 2. Sa vada Google maps si coloana de masini pe km intregi care se formeaza la podul Mures zilnic! Halal Smart City!! Sa vada si strazile decopertate din Cetate care stau fara pavele, de doi ani! dar la 20 metri in fata se planteaza panselute! Sa mai vada(daca poate) si birocratia si nesimtirea din Primarie! mai noi te rogi sa nu ajungi in spital si in primarie!!

 3. pe cind strada Apulum?cea mai aproape de cetatea Carolina

 4. Oare strada Gladiolelor cand o sa fie reparata?
  S-a turnat asfalt nou de cativa ani si in urma lucrarilor la conducta de gaze este toata sparta.
  In capatul dinspre lidl sunt 2 gropi mari de 1 an jumate, si pe restul strazii pana la spital e full de astfel de gropi umplute cu pamant de aproape un an de zile.
  Am sunat la primarie anul trecut si am inteles ca se rezolva. Cand?
  De ce nu se fac lucrarile pana la capat? Conductele noi de gaz sunt functionale, oare cat timp o sa ne mai rupem masinile in gropile respective?

  Nu ar strica sa veniti sa filmati si strada Gladiolelor, strada reabilitata in urma cu cativa ani, care arata ca dupa razboi desi lucrarile s-au finalizat in urma cu mai mult de un an de zile.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate



Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate



Publicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Didi: Top cele mai tampite banale intrebari formulate de un tampit
 • Nuconteaza: Alo prpimarie ! Da un raspuns ! sau accepta niste sugestii de la populatie, eu iti dau una : intrerupeti...
 • Ciprian: E ceva normal ca atunci cand platesti un serviciu sa poti beneficia de el la orice ora.Daca primaria doreste...
 • andi: Nu cred pana nu vad nimik realizat.
 • Contribuabil: Ba mă lași ???? Pe gargara lui tăticu în fiecare luni a săptămânii ai luat postul potrivit...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI