Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Primii în topul lecturii”: Cei mai fideli cititori de la Biblioteca „Liviu Rebreanu” din Aiud, premiați. Colinde și cadouri de la Moș Crăciun

Publicat

P1260246 Miercuri, începând cu ora 16:00, la Biblioteca municipală „Liviu Rebreanu” din municipiul Aiud a avut loc tradiţionalul eveniment de premiere a celor mai fideli cititori ai anului în curs. Astfel că elevi din clasele I-VIII, dar și de la liceru au primit diplome și cadouri de la Moș Crăciun.

Miercuri, cei mai fideli cititori ai Bibliotecii „Liviu Rebreanu” din Aiud au fost premiați. Pentru cei care au demonstrat că dragostea pentru carte, în 2014 este o adevărată virtute, conducerea bibliotecii a organizate evenimentul tradițional, unde 12 elevi au fost premiați.

Premierea cititorilor s-a făcut pe secţiuni, după cum urmează:

Secţiunea claselor I – IV: premiul I – Botezan Paul, premiul II – Păcurar Robert, premiul III – Bârcea Larisa;

Secţiunea claselor V – VIII: premiul I – Ţălnar Maria Elisa, premiul II Şerban Paula, premiul III – Sînc Maria;

Secţiunea claselor IX – XII: premiul I – Sabău Denisa, premiul II – Calo Andreea, premiul III – Ţicală Georgiana;

Secţiunea adulţi: premiul I – Zdrîncu Elisabeta, premiul II – Baciu Ioan, premiul III – Papp Andreea.

P1260252 Festivitatea, în cadrul căreia s-au oferit diplome şi cadouri constând în cărţi dar şi în daruri oferite de Moş Crăciun celor mai mici dintre cititori, s-a dorit a fi, la fel ca în fiecare an, un moment unic, prin intermediul căruia să ne putem exprima deosebita apreciere faţă de cei care arată că dragostea pentru carte este o adevărată virtute.

Îmbinând utilul cu plăcutul, într-o ambianţă feerică de sărbătoare, elevii din clasa a VII-a B a Şcolii gimnaziale „Axente Sever” din Aiud şi cei doi membri ai Cercului de chitară şi muzică folk din cadrul Centrului cultural „Liviu Rebreanu” Aiud, Marius Moga şi Marius Hapău au colindat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax