Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Cartea regală de bucate”, lansată la Alba Iulia de Principesa Margareta a României

Publicat

Principesa Margareta a lansat, la Galeriile de Artă, lângă Librăria „Humanitas” din Alba Iulia, “Cartea regală de bucate”. Evenimentul a fost programat vineri, începând cu ora 14.30.

Lansarea face parte dintr-un turneu de promovare a cărţii, urmând lansărilor din Bucureşti şi Timişoara, de la sfârşitul anului 2010 şi celor din Ploieşti, Sibiu şi Braşov, din 25 şi 26 martie 2011.

„Cartea regală de bucate”, îmbinând file de istorie cu reţete adunate de la marile case regale ale lumii, a fost una dintre cele mai bine vândute cărţi ale anului 2010, la Editura „Curtea Veche”.

Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României scrie despre cartea sa: „Titlul cărţii nu conţine nici o metaforă şi nici o ironie. Sunt fericită că vă pot oferi o carte de bucate, regală la modul propriu. Ştim cu toţii cât de importantă a fost şi rămane, în ritualul şi acţiunile publice ale Casei Regale, ospitalitatea.

De-a lungul sutelor de ani, Familiile Regale au adunat atâta tradiţie, frumos, calitate şi experienţă în comportamentul public, încât astăzi impărtăşirea lor este o binefacere.

Ideea de a pune impreună reţete culinare, alături de poveşti cu oameni dragi, este plăcută şi amuzantă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax