Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Prins cu alcoolemie de 0,77 la volan. Tânăr din comuna Roşia de Secaş, cu dosar penal

Publicat

etilotest1Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comuna Roşia de Secaş este cercetat de poliţiştii din Blaj, după ce l-au prins la volan, sub influenţa alcoolului. A fost oprit în trafic, pe raza localităţii de domiciliu.

Sâmbătă, în jurul orei 21.55, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce desfășurau activităţi de supraveghere a traficului rutier pe raza comunei Roșia de Secaș, l-au depistat pe B.F.L., de 23 de ani, din comună, în tip ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, transmite IPJ Alba.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj, pentru recoltarea de mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat să se supună recoltării.

Faţă de B.F.L., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de ,,refuzul sau sustragerea  de la prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax