Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins de polițiști în timp ce transporta lemn ilegal: Peste 13 metri cubi de buștean de molid, confiscat de oamenii legii de la un bărbat din Lupșa

Publicat

Un bărbat din Lupșa a fost prins de polițiști în timp ce transporta 13,7 metri cubi de buștean de molid, pentru care nu a putut prezenta documente legale de proveniență. Acesta a fost amendat iar întreaga cantitate de lemn a fost confiscată de oamenii legii.

În data de 17.04.2014, ora 0915, poliţiştii din Baia de Arieş, în timp ce acţionau, împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Valea Arieşului Cîmpeni, pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor silvice, l-au depistat pe S.C.I., de 25 de ani, din comuna Lupşa, în timp ce transporta cu o autoutilitară, cantitatea de 13,7 m.c. material lemnos (buştean rotund de molid), în valoare de 3.000 de lei, pentru care nu a putut prezenta documente legale de însoţire a mărfii.

Conducătorul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art.19, alin. 1, lit. b din Legea nr. 171/2010 iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată şi predată în custodie Composesoratului Silvic Lupşa, urmând să fie valorificată în condiţiile legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax