Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prins în flagrant de polițiștii din Alba Iulia, în timp ce fura portmoneul unei femei, într-un autobuz. Hoţul a scăpat de dosarul penal

Publicat

furt geantaPolițiștii din Alba Iulia l-au prins în flagrant pe un bărbat din județul Vrancea, în timp ce fura portmoneul din geanta unei femei, într-un autobuz. Incidentul s-a petrecut în mijlocul de transport în comun care circula pe traseul Gară – Cetate – Centru. În urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul este recidivist, fiind condamnat de mai multe ori pentru fapte similare, comise inclusiv în afara ţării.

Marţi dimineaţa, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce desfășurau activităţi de prevenire şi combatere a furturilor din buzunare pe mijloacele de transport în comun, l-au surprins în flagrant pe T. Ştefan, de 44 de ani, din comuna Mera, Judeţul Vrancea, în timp ce-i sustrăgea portmoneul unei femei în vârstă de 66 de ani din comuna Meteş, judeţul Alba, care circula cu un autobuz în municipiul Alba Iulia, pe traseul Gară – Cetate – Centru.

Poliţiştii l-au reţinut imediat pe bărbat şi l-au condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde i-au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat şi unde, în urma verificărilor efectuate, au constatat că bărbatul are antecedente penale, fiind condamnat de mai multe ori pentru fapte similare, comise inclusiv în afara ţării.

Pe numele său, poliţiştii au emis o ordonanţă de reținere pentru o perioadă de 24 de ore, însă, din cauza faptului că ulterior păgubita s-a împăcat cu T. Ştefan, în baza ordonanţei Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, acesta a fost pus în libertate, iar cauza a fost clasată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax