Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Prinsă pe stradă, de Poliţie, după ce a furat bunuri dintr-o unitate de învăţământ. Dosar penal pentru o tânără din Alba Iulia

Publicat

masina politieO femeie în vârstă de 29 de ani din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal după ce a furat bunuri dintr-o unitate de învăţământ din oraş. A fost prinsă de poliţie, la scurt timp după comiterea faptei, pe stradă.

Sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16.00, pe strada Nicolae Iorga din Alba Iulia, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat-o pe o femeie în vârstă de 29 de ani, din municipiu, care avea asupra sa un retroproiector şi cană, bunuri ce s-au dovedit a proveni din furt, transmite IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bunurile respective au fost sustrase de femeie, în jurul orei 15.30, dint-un birou al unei instituţii de învăţământ din municipiul Alba Iulia.

Prejudiciul, în valoare de 3.500 de lei, a fost recuperat şi restituit reprezentanţilor instituţiei păgubite, iar faţă de femeia bănuită de furt a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax