Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Probleme la WhatsApp. Mii de utilizatori nu au putut accesa aplicaţia, vineri dimineaţă

Publicat

Vineri dimineaţa, mii de utilizatori WhatsApp, la nivel mondial, au sesizat că aplicaţia nu funcţionează. Deocamdată nu a fost comunicată oficial cauza defecţiunii.

Și aplicația WhatsApp Web, care se folosește de conexiunea telefonului și poate fi utilizată de pe laptopuri sau desktopuri, a fost afectată de aceeași problemă.

Site-ul downdetector.com a publicat o hartă cu zonele afectate. Dificultăți tehnice au fost identificate la utilizatori din Marea Britanie, Germania, Belgia, Olanda, Italia, Spania, România, Finlanda, dar și unele zone din Asia sau America.

Utilizatorii nu mai puteau trimite mesaje, iar aplicația afișa un mesaj potrivit căruia încearcă să se conecteze, fără succes.

Problemele cu Whatsapp au început în jurul orei 8 dimineața, iar până la ora 10.00, aproximativ 60% dintre utilizatori au fost afectați.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax