Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Procesul lui Liviu Dragnea, la Înalta Curte: Liderul PSD se declară nevinovat. Alţi trei inculpaţi şi-au recunoscut faptele

Publicat

liviu dragneaUn nou termen în dosarul în care este judecat Liviu Dragnea a avut loc marţi, la Înalta Curte. Instanţa a amânat judecarea pentru 28 martie, pentru noi audieri de martori.

Marţi, Adriana Botorogeanu, una dintre membrele PSD despre care anchetatorii susţin că a fost angajată fictiv la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a depus o cerere, prin avocat, în care recunoaşte acuzatiile DNA din acest proces.

Anisa-Niculina Stoica, cealaltă membră PSD angajată fictiv la DGASPC Teleorman, a recunoscut şi ea acuzaţiile din dosar.

Alt inculpat din dosar a recunoscut acuzaţiile procurorilor: Gheorghe Nicuşor, fost șef al Serviciului Administrativ, Patrimoniu, Tehnic, Aprovizionare.

Cei trei vor fi judecaţi în procedură simplificată.

În ceea ce-l priveşte pe Liviu Dragnea, acesta se declară nevinovat. Reamintim că în acest dosar este judecat pentru instigare la abuz în serviciu.

Referitor la declaraţiile inculpaţilor din dosar, Liviu Dragnea a spus că „este problema dumnealor. Nu schimbă cu nimic nici atutidinea mea, nici adevărul. Eu sunt nevinovat. Acest dosar se bazeaza pe două-trei declaraţii care sunt neadevărate. Eu am să aduc martori la dosar, care nu au fost audiaţi până acum”. Şi Dragnea a cerut să fie judecat în procedură simplificată, ce presupune reducerea pedepsei.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    marți, 14.02.2017 at 18:10

    Sa faca ce a facut Ramona acest liviu dracnea

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax