|

Programul „Cornul și laptele” 2017-2018 în Alba: Ce firme au câştigat licitaţiile şi produsele ce vor fi livrate elevilor, la şcoală. Contracte de peste 6 milioane lei, semnate de Consiliul Judeţean

cornul-si-laptele-1Elevii din învățământul primar și gimnazial din Alba, dar şi preşcolarii vor avea și anul acesta asigurate produse lactate şi de panificaţie, în cadrul Programului naţional „Cornul şi laptele”. Consiliul Județean Alba a semnat în această săptămână contracte în valoare de 6,1 milioane de lei cu firme care au câştigat licitaţiile. 

Pentru produse lactate şi lapte pasteurizat a fost atribuit un contract în valoare de 4.188.230,46 lei fără TVA firmei Dorna Lactate S.A. (cu sediul în Dorna Candrenilor, Suceava), singura care a depus ofertă. Subcontractori sunt Albalact SA (pentru servicii de depozitare, în valoare de 795.763,79 de lei), respectiv Setra Com SRL (pentru servicii de transport, de 335.058,44 lei)

Pentru furnizarea și distribuirea de produse de panificație, licitația a fost câștigată de o firmă din Ocna Mureş, Logistic Media Pop Art SRL, care a avut şi singura ofertă. Valoarea contractului pentru acest serviciu este de 1.950.682,68 de lei fără TVA, potrivit datelor transmise de Consiliul Judeţean Alba.

Parte din acest contract va fi subcontractat de Achiziție și Dezvoltare SRL (Voluntari, Ilfov), respectiv 473.280 lei pentru servicii de furnizare şi distribuţie produse de panificaţie și Vel Pitar SA Punct de lucru Cluj, pentru furnizare și distribuție (aceleaşi servicii, în valoare de 305.852,2 lei).

Firmele vor livra în noul an şcolar 5,7 milioane porţii de produse (panificaţie şi lactate), pentru elevi. Gama de produse include lapte pasteurizat / UHT, iaurt, cornuri, batoane, biscuiţi.

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=595382avatar Publicat de pe 15 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Ciprian: Salut, George! Te rog, un nr de contact sau suna ma tu ! Sunt un caz similar cu al tau !
  • dorel bugetaru: Pai de ce am devenit frustrati si invidiosi ? 😂 Ca nu e cazul. Nu e adevarat ce spuneti. Salarii...
  • Opruta cornelia: Domnule Alex da a-ti stat pentru 800_900 si tot la fel stați si acum unii dintre dumneavoastra
  • Mihai: Sper doar ca nu va contesta nimeni situatia in care nu vor mai fi bani sa-si incaseze salariile majorate si...
  • Ana: Ba, sunt salarii nesimțite pt că ei primesc cat au cerut, adică mai mult decât triplu. Apoi ce se întâmplă? De...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI