Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul “Rabla Clasic”: Cele 3.800 de prime de casare suplimentare, epuizate în 30 de minute

Publicat

rabla Cele 3.800 de prime de casare suplimentare din Programul „Rabla Clasic” pentru persoane fizice s-au epuizat, luni, în numai 30 de minute, potrivit ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

„Astăzi, 16 octombrie 2017, suntem în fața unei zi minunate, pentru că în istoria Programului ‘Rabla Clasic’ pentru persoanele fizice, în 30 de minute toate cele 3.800 de prime de casare s-au terminat. Asta înseamnă că românii doresc să-și reînnoiască parcul auto, doresc să circule într-un mediu curat și sănătos și să circule în siguranță pe drumurile patriei. Eu mă bucur că în ședința de Guvern de săptămâna trecută s-a aprobat suplimentarea bugetului Administrației Fondului pentru Mediu cu 25 de milioane de lei, care înseamnă 3.800 de prime de casare pentru Programul Rabla Clasic pentru persoane fizice. În cele 13 ediții de când există, astăzi suntem într-o perioadă istorică în care s-au epuizat, cum vă spuneam, toate cele 3.800 de prime de casare suplimentare, în 30 de minute. În același timp, pentru să suntem în această săptămână dedicată schimbărilor climatice, vreau să amintesc, bineînțeles, și de Programul Rabla Plus. Sperăm ca, până la sfârșitul anului, să putem spune că este într-adevăr un program de succes. Românii se îndreaptă și către cumpărarea de mașini care nu poluează, respectiv mașini 100% electrice sau mașini plug-in hibrid”, a declarat Grațiela Gavrilescu.

Reamintim că pe 11 octombrie Guvernul a aprobat suplimentarea cu 25 de milioane de lei a bugetului destinat Programului „Rabla Clasic” pentru persoane fizice.

surse: digi24.ro, agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax