Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Programul “Rabla” se extinde, din 2018, şi pentru biciclete electrice. Planuri la Ministerul Mediului

Publicat

biciclete electrice Mai multe programe pentru reducerea poluării sunt pregătite de Ministerul Mediului, printre acestea aflându-se şi achiziţia de biciclete electrice, de anul viitor. Anunţul a fost făcut luni de ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu.

Astfel, cei care reununţă la maşinile vechi ar putea achiziţiona, pe lângă autovehicule noi, şi biciclete sau scutere electrice.

„Măsurile pe care le ia Ministerul Mediului, prin Fondul pentru Mediu, Administrația Națională de Meteorologie, Garda Națională de Mediu, duc exact în direcția diminuării emisiilor cu efect de seră. Avem programul Rabla, iar în același timp am implementat finanțare pentru achiziționarea de mașini electrice și, mai nou, de la anul a bicicletelor electrice. Sunt măsuri pertinente pe care le ținem sub supraveghere. Ne gândim foarte bine să implementăm tot ce înseamnă circulația în zone critice în marile aglomerări, astfel încât deplasarea către locul de muncă să se realizeze cu autovehicule nepoluante, indiferent că vorbim de mașini personale sau de cele de transport public în comun. Am implementat, de asemenea, inclusiv finanțare pentru RO-LA, un program guvernamental multianual pentru transportul a tuturor vehiculelor de gabarit mare pe calea ferată, astfel încât poluarea să nu mai fie la nivelul de astăzi, iar circulația rutieră pe șosele să nu mai fie îngreunată”, a declarat Graţiela Gavrilescu, citată de Agerpres.

sursă: agerpres.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Stavarache Dan Ion

    vineri, 12.01.2018 at 12:46

    Când începe? Data exacta.

    • Vienescu ioan

      marți, 23.01.2018 at 22:05

      As dori sa stiu unde sa ma adresez pentru mai multe informatii.
      Unde trebuie sa comandam bicicleta?
      Ce institutie din jud.Hd mediaza cumpararea bicicletei?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax