Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect ANPC: Restaurantele amendate de Protecţia Consumatorului vor avea afişe de informare despre sancţiunile primite, pe uşile de intrare

Publicat

cjpc alba comisariat judetean protectia consumatorului 1 Într-un proiect ANPC se prevede obligaţia ca restaurantele ce au fost amendate de Protecţia Consumatorului să aibă afişe pe uşile de acces în care clienţii să vadă că acestea au fost sancţionate.

De asemenea, cei nemulțumiți de serviciile oferite vor putea reclama acest lucru la 112.

„Vrem ca pe ușa de intrare în restaurant, atunci când acel restaurant sau unitate de alimentație publică a fost sancționată contravențional, să existe o informare pentru consumatori ca în acel loc s-au găsit anumite abateri și care sunt”, a spus directorul general al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului, Paul Anghel.

Acesta a precizat că doar 10% dintre companiile verificate au probleme.

„E un procent destul de mic. Normal, în fiecare an s-a întâmplat să ne șocheze ori de câte ori găsim produse neetichetate sau expirate de 2-5 luni. Le oprim de la comercializare și se duc la distrugere”, a mai spus Paul Anghel.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax