Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiect de peste 300.000 de lei pentru amenajarea parcului din Ocna Mureş. Internet gratuit, spaţii de joacă pentru copii şi de relaxare pentru adulţi

Publicat

Unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Ocna Mureş de luni se referă la achiziţia unor lucrări de modernizare a parcului oraşului, estimate la valoarea de 325.110 lei fără TVA. Având în vedere starea precară a actualului parc, se propune reabilitarea şi modernizarea spaţiului.

Sunt prevăzute lucrări de împrejmuire, asfaltare a aleilor pietonale, reabilitarea spaţiilor de joacă pentru copii şi amplasarea unor noi dotări, inclusive pentru relaxarea adulţilor, zonă publică cu acces gratuit la internet, grupuri sanitare şi reţeaua pentru scurgerea apelor pluviale.

Aceste lucrări vor fi achiziţionate de primărie direct, pe criteriul preţului cel mai scăzut. Investiţia este estimată la o valoare în euro de 73.083,06.

De asemenea, sunt incluse lucrări de gazonare, plantare gard viu, sădire de arbori şi arbuşti, asfaltare şi bordurare alei, dotare cu mobilier urban şi reamenajare zonă fitness.

Potrivit documentaţiei de proiect, în prezent, în parc nu mai sunt bănci, betonul de pea lei este fisurat, spaţiile verzi nu au iarbă, parcul nu este împrejmuit, astfel că intră unele animale la păscut, iar amenajările de joacă pentru copii au fost distruse.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jiji be

    marți, 01.07.2014 at 12:06

    pai toti sint relaxati, ca nu au servici- in loc sa le faca locuri de munca, ii relaxeaza si mai mult? ceva bugetari ce mai merg in scoli, primarie si politie, in rest- ciu-ciu; de relaxare le arde sau de facturile care curg in cutia postala?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax