Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul european „Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Brancultural” la Aiud. 20 de liceeni vor participa la ateliere de teatru în limba franceză

Publicat

Proiect cultural Proiectul cultural Zorii Zmeului – Nocturnele Castelului Bran beneficiază, pentru al doilea an consecutiv, de sprijinul Primăriei municipiului Aiud.  Proiectul se derulează în cadrul parteneriatului cultural dintre municipalitatea aiudeană și orașul înfrățit Cusset din Franța și este realizat prin Compania de teatru Procédé Zebre.

Activitățile se vor derula pe o perioadă de trei săptămâni și vor fi centrate pe trei momente diferite. Astfel, în săptămâna 4 iulie-8 iulie 2017 vor avea loc la Aiud Atelierele de teatru în limba franceză la care vor participa 20 de liceeni coordonați de Fabrice Dubusset, directorul artistic al Procédé Zebre.

În perioada 10-14 iulie, acestor elevi li se vor alătura colegii din localitatea Hida, județul Sălaj, o echipă de actori profesioniști ai companiei Procédé Zebre și 4 tineri din orașul Cusset pentru a pregăti spectacolul de teatru Nocturnele în Cetatea Aiudului din 14 iulie 2017.

Proiectul continuă cu Nocturnele Castelului Bran 2017, eveniment care se va derula în perioada 17 -22 iulie 2017.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax