Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Proiectul de hotărâre care prevede gratuitate în transportul public local pentru elevii din Alba Iulia intră în dezbatere publică

Publicat

Patru consilieri locali din CL Alba Iulia sunt iniţiatorii unui proiect de hotărâre prin care doresc acordarea de gratuitate pentru elevii din oraş în transportul local. Aceştia ar urma să beneficieze de abonamente cu care să poată călători fără a plăti bilet cu autobuzele STP. Proiectul nu a fost votat în şedinţa CL din 30 aprilie şi va intra în dezbatere publică după ce vor fi stabilite toate detaliile ce ţin de suma necesară ce va fi suportată din bugetul local şi numărul total al beneficiarilor.

Proiectul prevede aprobarea acordării unor facilităţi la transportul public local de persoane, pentru elevii cu domiciliul în municipiul Alba Iulia. Dacă proiectul va fi finalizat şi aprobat în CL, elevii ar putea circula gratuit cu mijloacele de transport în comun, pe baza de abonament, pe raza municipiului Alba Iulia.

Sumele aferente acestor gratuităţi se vor achita conform HCL nr. 260/8.08.2012 privind aprobarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de transport public local de persoane prin curse regulate de către AIDA -TL Alba Iulia.

Preţul biletului şi abonamentului, precum şi validarea decontată nu va depăşi tarifele din HCL nr. 118/2013 a Consiliului Local.

Iniţiatorii proiectului sunt consilierii locali PSD: Dimitrie Horaţiu Clepan, Vasile Crişan, Ovidiu Viorel Jidveian, Bogdan Medrea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: VINERI: Şedinţă la CL Alba Iulia. Se votează cotizaţia la AIDA-TL, facilităţi pentru elevi şi parteneriat cu UAB pentru atragerea investitorilor | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax