|

Propuneri PNL: Teodor Atanasiu la ANRE, Nicolăescu viceguvernator BNR, Barbu la CNSAS şi Anca Boagiu la Curtea de Conturi

Raluca TurcanLiberalii au propus o serie de reprezentanţi PNL pentru funcţii în instituţii importante, “pe baza profesionalismului, reprezentativității politice și a echilibrului în partid”, după cum a declarat Raluca Turcan, după şedinţa de miercuri a Biroului Politic Național al partidului.

Astfel, Teodor Atanasiu, fost parlamentar de Alba, este propus membru în Comitetul ANRE, Eugen Nicolăescu – viceguvernator la BNR (în locul lui Bogdan Olteanu), Sulfina Barbu – membru în CNSAS şi Anca Boagiu – președinte al Autorității de Audit din cadrul Curții de Conturi.

„Primul principiu și criteriu este acela al profesionalismului, adică să fie oameni care să respecte legea în vigoare cu condițiile de profesionalizare existente. A doilea este acela al reprezentativității politice, adică să fie persoane publice cu un profil politic pronunțat, pentru că este foarte important să avem această provocare pentru PNL ca în interior să ne formăm specialiști. (…) la aceste principii, (…) am adăugat principiul echilibrului în partid, astfel încât să fie mulțumiți cu această decizie cât mai mulți colegi „, a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Potrivit preşedintelui interimar PNL, decizia este democratică și statutară.

„I-aș sfătui pe colegii mei amatori de cancanuri sau declarații hazardate în spațiul public să-și cumpănească foarte bine cuvintele și să înțeleagă că nu poți să stai cu Statutul în brațe toată ziua în condițiile în care până acum a fost aleatoriu sau un șervețel cu care te-ai șters pe mâini. (…). Faptul că am solicitat tuturor organizațiilor în teritoriu să transmită propuneri, faptul că am analizat cu maximă atenție CV-urile, că am negociat cu forță cu PSD și am obținut patru poziții pentru PNL, în condițiile în care PSD anunța că nu dorește să lase nicio funcție PNL, arată deja o deschidere spre care PNL nu a visat până acum”, a mai spus Turcan.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=564990avatar Publicat de pe 3 mai 2017
Publicat în ACTUALITATE, POLITICA.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Espinosa: Uitati-va la ce scrie ”bugetar de cand ma stiu”. Un exemplu de individ obraznic. Asta ca sa vedeti pe cine...
  • rosoiu giorgian: se va aproba oare aceast program nu cred
  • Laura Cata: Nu pompierii si politia au ajutat la stingerea incendiului ci locuitorii satului Capalna. Acestia au...
  • Batman: Si ce fac? Ma uit urat la pereti pana se usca tencuiala? Bravo pentru articol, la mai multe :)
  • Espinosa: Nu stim inca ce beneficii a adus restaurarea cetatii. Cat s-a bagat si cat s-a scos, pana acum. Mucles. Cam...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI