Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Protocol de colaborare între Municipiul Alba Iulia și Liga Studenților din Universitatea albaiuliană, pentru organizarea Galei Profesorului Bologna

Publicat

universitatea UAB

universitate uab 2 În ședința Consiliului Local de marți, 31 mai, se propune aprobarea încheierii unui protocol de colaborare între Municipiul Alba Iulia și Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia pentru organizarea la Alba Iulia în perioada 3-5 iunie 2016 a Galei Profesorului Bologna.

În perioada 3-5 iunie, Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia va organiza evenimentul Gala Profesorului Bologna găzduit anul acesta de universitatea albaiuliană. Evenimentul aflat la cea de-a IX-a ediție va reuni la Alba Iulia profesori universitari din toată țara, aceștia fiind nominalizați de către studenții români la distincția „Profesor Bologna”.

Evenimentul este unul de tradiție în lumea academică și se bazează pe considerațiile directe ale studenților față de profesorii pe care îi consideră formatori și factori de inspirație în carieră. Practic, este singura distincție din învățământul universitar acordată de către studenți. În acestă perioadă orașul va fi vizitat de către 130 de cadre universitare, dar și de studenți de la instituții academice din țară.

Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia propune încheierea unui protocol de colaborare între Municipiul Alba Iulia și Liga Studenților din Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia în vederea organizării acestui eveniment.

Participarea administrației locale se concretizează în cheltuirea sumei de până la 10.000 lei pentru asigurarea de cheltuieli de cazare pentru cadrele universitare ce vor veni la Alba Iulia.

Parteneriatul pentru această manifestare presupune și posibilitatea amplasării unui stand tematic de promovare a orașului în proximitatea locațiilor alese de către organizatori, respectiv diseminarea de materiale de promovare ale orașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax