Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Protocol de colaborare semnat de organizaţiile întreprinzătorilor români, pentru stimularea mediului de afaceri

Publicat

 

 

Oamenii de afaceri şi administratorii de Parcuri industriale din România pregătesc strategii pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ, în scopul stimulării întreprinderilor mici şi mijlocii, în toate domeniile de activitate economică.

Administratorul Parcului Industrial Cugir, Emil Nicolae Muntean, în calitate de preşedinte al Asociaţiei Parcurilor Industriale, Tehnologice, Ştiinţifice şi a Incubatoarelor de Afaceri din România (APITSIAR)  a participat recent la o reuniune a mediului de afaceri de la nivel naţional. Evenimentul a avut loc la Galaţi şi a găzduit Ziua Întreprinzătorului 2011 şi Forumul Naţional al IMM-urilor. Cu această ocazie, întreprinzătorii români, indiferent de categoria din care fac parte au decis să-şi unească forţele în sensul stimulării şi întăririi mediului de afaceri. Demersul a fost concretizat prin semnarea unui protocol între preşedintele Parcurilor Industriale (APITSIAR), Emil Nicolae Muntean şi preşedintele Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Ovidiu Nicolescu.

Preşedintele APITSIAR, Emil Muntean, a declarat cu privire la acest protocol că „reprezintă o veche năzuinţă a asociaţiei de a avea alături un partener în vederea îmbunătăţirii accesului întreprinderilor private, cu precădere cele mici şi mijlocii, la informaţii şi servicii în cadrul parcurilor industriale, la măsuri rezultate din programele IMM şi nu numai”.

Conform acestuia, scopul protocolului este acela de a optimiza şi a promova activităţile IMM-urilor şi de a îmbunătăţi relaţiile dintre structurile asociative ale mediului de afaceri şi parcurile industriale. „Ne propunem, totodată, să iniţiem demersuri comune pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ, în scopul stimulării întreprinderilor mici şi mijlocii, în toate domeniile de activitate economică. Totodată, dorim să contribuim la stimularea antreprenoriatului şi la crearea unei imagini pozitive a întreprinzătorului”, a precizat Emil Muntean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax