Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Protocol pentru urgentarea exproprierilor necesare infrastructurii rutiere

Publicat

Stefan Bardan, Prefectul judetului Alba

În vederea accelerării procedurilor de transfer şi expropriere, pentru cauza de utilitate publică, instituţia Prefectului Alba s-a angajat să susţină demersurile Ministerului Transporturilor şi ale companiilor din subordinea acestuia.

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu şi prefectul judeţului Alba, Ştefan Bardan au semnat, joi, la Bucureşti, un protocol de bună colaborare între minister şi Instituţia Prefectului judeţului Alba, în scopul creării unui cadru unitar în vederea realizării unei infrastructuri moderne pe teritoriul judeţului şi în România.

Cele două instituţii au convenit să se implice la maximum, în vederea realizării proiectelor de construcţie de autostrăzi şi drumuri de interes naţional. În acest sens, se vor sprijini reciproc pentru a găsi împreună cele mai bune soluţii privind parcurgerea tuturor etapelor în implementarea acestor proiecte.

“Vom avea o strânsă colaborare pentru înlesnirea demarării lucrărilor de construcţie de autostrăzi şi drumuri de interes naţional ce vor străbate judeţul nostru, prin facilitarea ocupării de plasamente, inclusiv prin emiterea acordului de acces pe terenurile proprietate publică a statului sau proprietate privată, aflate în administrarea unităţilor administrativ-teritoriale, până la finalizarea procedurilor de transfer sau expropriere”, a afirmat Ştefan Bardan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax